Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Šiaurės Berniukai Mielieji Kibirai
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Bestoris geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ragožius de bal onder controle te krijgen. Švagždys speelt de bal door. Sizovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sizovas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Špučys verovert de bal door een tackle van achteren. Burzdikas onderschept slim de pass. Burzdikas speelt de bal door. Ragožius rent richting de bal. Ragožius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ragožius kopt de bal weg. Fedorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vinogrodskis. Vinogrodskis krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Matakanskas rent richting de bal. Beržinis begaat een overtreding. Matakanskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fedorovas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ragožius bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragožius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Mielieji Kibirai 0:1

25e minuut.
Bestoris speelt de bal door. Fedorovas is nu in balbezit. Vinogrodskis begaat een overtreding. Vinogrodskis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

26e minuut.
Herolcas rent richting de bal. Matakanskas verovert de bal door een tackle van achteren. Matakanskas passt de bal met de wreef. Ragožius rent richting de bal. Ragožius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šiaurės Berniukai 64%, Mielieji Kibirai 36%.
Šiaurės Berniukai - Mielieji Kibirai 0:1

56e minuut.
Čekolis met een sublieme pass. Fedorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorovas passt de bal met de wreef. Ragožius rent richting de bal. Ragožius schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Mielieji Kibirai 0:2

58e minuut.
Rastenbergeris met een sublieme pass. Daar is Drangenis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sizovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sizovas schiet op doel. Muraveckas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Šiaurės Berniukai - Mielieji Kibirai 1:2

70e minuut.
Makasevičius is nu in balbezit. Čekolis rent richting de bal. Čekolis speelt de bal door. Ragožius bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragožius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Matakanskas probeert naar een medespeler te passen. Fedorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorovas passt de bal met de wreef. Ragožius rent richting de bal. Ragožius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bestoris is nu in balbezit. Švagždys onderschept slim de pass. Švagždys met een sublieme pass. Sizovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sizovas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šiaurės Berniukai 65%, Mielieji Kibirai 35%.
Šiaurės Berniukai - Mielieji Kibirai 1:2