Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Pluto St. Gallen Athletic
3232compct Tactiek Cup
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.5 gemiddelde waardering 34.6
excellent Schieten average
excellent Passen average
excellent Verdedigen good


7e minuut.
Lopez speelt de bal door. Sierra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nagengast. Nagengast krijgt een gele kaart. Sierra raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cacoveanu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Nagengast is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Cacoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cacoveanu geeft een lange en hoge pass. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Platt de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sierra verovert de bal door een tackle van achteren. Sierra speelt de bal door. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Ignat verovert de bal door een tackle van achteren. Ignat passt de bal in één keer door. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez geeft de bal voor. Sierra krijgt zijn hoofd ertegen. Zakrystiański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Platt kopt de bal weg. Daar is Kromkamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lopez. Lopez krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Cacoveanu onderschept slim de pass. Cacoveanu passt de bal met de wreef. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Barr de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Sierra rent richting de bal. Cacoveanu is nu in balbezit. Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Sierra rent richting de bal. Sierra schiet op doel. Zakrystiański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Lopez rent richting de bal. Lopez passt de bal met de wreef. Cacoveanu met een sublieme pass. Zilberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilberstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Degiorgio kopt de bal weg. Kubisztal is nu in balbezit. Barr verovert de bal door een tackle van achteren. Sierra verovert de bal door een tackle van achteren. Sierra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Grecescu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Langenove neemt vlug de vrije trap. Sierra rent richting de bal. Sierra schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kubisztal rent richting de bal. Barr verovert de bal door een tackle van achteren. Sierra onderschept slim de pass. Sierra haalt uit met een fantastische trap. Zakrystiański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - St. Gallen Athletic 1:0

42e minuut.
Cacoveanu passt de bal met de wreef. Lopez is nu in balbezit. Lopez geeft de bal voor. Sierra rent richting de bal. Sierra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zakrystiański trapt de bal weg. Lopez kopt de bal weg. Klungelig pakt Saucedo de bal. Sierra is nu in balbezit. Sierra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Lopez is nu in balbezit. Lopez geeft de bal voor. Kubisztal is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pluto 14%, St. Gallen Athletic 86%.
AS Pluto - St. Gallen Athletic 1:0

48e minuut.
Ignat heeft problemen om de bal te vangen. Cacoveanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Lopez de bal. Lopez geeft een lange en hoge pass. Kubisztal krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - St. Gallen Athletic 2:0

50e minuut.
Lopez passt de bal met de wreef. Daar is Zilberstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zilberstein passt de bal met de wreef. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap. Zakrystiański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Cacoveanu passt de bal met de wreef. Ignat rent richting de bal. Ignat passt de bal met de wreef. Lopez is nu in balbezit. Lopez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zilberstein passt de bal in één keer door. Barr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal verovert de bal door een tackle van achteren. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap. Zakrystiański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - St. Gallen Athletic 3:0

89e minuut.
Daar is Lopez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopez met een sublieme pass. Ignat rent richting de bal. Ignat probeert naar een medespeler te passen. Zilberstein geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sierra rent richting de bal. Sierra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - St. Gallen Athletic 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pluto 14%, St. Gallen Athletic 86%.
AS Pluto - St. Gallen Athletic 4:0