Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Åsane AIL Vollsvegen Idrettsforening
Normal Tactiek Ny-nær
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 38
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nansen niet meer kan verder spelen. Gustad komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Einarsen verovert de bal door een tackle van achteren. Einarsen speelt de bal door. Bazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Vollsvegen Idrettsforening 0:1

16e minuut.
Grøtterud met een snelle inworp. Øren is nu in balbezit. Gettka verovert de bal door een tackle van achteren. Gettka geeft een lange en hoge pass. Bazarov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Einarsen is nu in balbezit. Øren onderschept slim de pass. Grøtterud probeert naar een medespeler te passen. Bazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Asikis rent richting de bal. Asikis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Asikis speelt de bal door. Fonseca is nu in balbezit. Bazarov is nu in balbezit. Bazarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Vollsvegen Idrettsforening 0:2

26e minuut.
Angeleri is nu in balbezit. Angeleri speelt de bal door. Bazarov rent richting de bal. Bazarov schiet op doel. Gustad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Vollsvegen Idrettsforening 0:3

30e minuut.
Angeleri geeft de bal voor. Øren is nu in balbezit. Bazarov is nu in balbezit. Daar is Gettka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gettka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dalheim rent richting de bal. Dalheim passt de bal zonder na te denken. Grøtterud speelt de bal door. Bazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Vollsvegen Idrettsforening 0:4

43e minuut.
Dramstad kopt de bal weg. Tollefsen probeert de bal aan de voet te houden. Bazarov is nu in balbezit. Bazarov haalt uit met een fantastische trap. Aardal probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Asikis kopt de bal weg. Gettka rent richting de bal. Fonseca rent richting de bal. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Gustad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Vollsvegen Idrettsforening 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åsane AIL 63%, Vollsvegen Idrettsforening 37%.
Åsane AIL - Vollsvegen Idrettsforening 0:5

52e minuut.
Gettka probeert naar een medespeler te passen. Bazarov is nu in balbezit. Tollefsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tollefsen krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Gustad met een sublieme pass. Angeleri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tollefsen de bal onder controle te krijgen. Bazarov rent richting de bal. Bazarov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Vollsvegen Idrettsforening 0:6

60e minuut.
Øren passt de bal met de wreef. Fauskanger met een sublieme pass. Asikis rent richting de bal. Asikis passt de bal in één keer door. Fauskanger geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen met een sublieme pass. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dramstad de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Helgheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgheim geeft een lange en hoge pass. Asikis kopt de bal weg. Fonseca rent richting de bal. Fonseca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gustad trapt de bal weg. Einarsen kopt de bal weg. Fonseca met een sublieme pass. Asikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Asikis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gettka rent richting de bal. Gettka met een sublieme pass. Bazarov rent richting de bal. Bazarov draait met de bal, schiet en ... Gustad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Vollsvegen Idrettsforening 0:7

79e minuut.
Grøtterud passt de bal met de wreef. Daar is Gettka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gettka passt de bal in één keer door. Asikis is nu in balbezit. Asikis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

82e minuut.
Grøtterud kopt de bal weg. Fonseca rent richting de bal. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Vollsvegen Idrettsforening 0:8

90e minuut.
Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen passt de bal met de wreef. Grøtterud geeft de bal voor. Bazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åsane AIL 81%, Vollsvegen Idrettsforening 19%.
Åsane AIL - Vollsvegen Idrettsforening 0:8