Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vimmerby FC Fc Koeln
Ytter Tactiek LoveEmi
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 33.3
good Schieten adequate
average Passen weak
very good Verdedigen average


3e minuut.
Narváez passt de bal met de wreef. Witteveen heeft problemen om de bal te vangen. Villafáfila met een sublieme pass. Domínguez Vilches rent richting de bal. Domínguez Vilches schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Villafáfila geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Opavský kopt de bal weg. Domínguez Vilches bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez Vilches schiet op doel. Evertsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vimmerby FC - Fc Koeln 1:0

8e minuut.
Szabolcsi geeft een lange en hoge pass. Villafáfila speelt de bal door. Gustafsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez Vilches onderschept slim de pass. Domínguez Vilches haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Gudiño rent richting de bal. Gudiño geeft de bal voor. Szabolcsi kopt de bal weg. Xəlilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gudiño speelt de bal door. Witteveen is nu in balbezit. Opavský begaat een overtreding. Opavský krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Pyra met een snelle inworp. Opavský bereikt de bal nog maar net als eerste. Opavský geeft een hoge lob. Domínguez Vilches is nu in balbezit. Domínguez Vilches haalt uit met een fantastische trap. Evertsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vimmerby FC - Fc Koeln 2:0

34e minuut.
Bryant geeft een hoge lob. Opavský speelt de bal door. Luff bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez Vilches bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez Vilches draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Villafáfila probeert naar een medespeler te passen. Luff bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez Vilches verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez Vilches haalt uit met een fantastische trap. Evertsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vimmerby FC - Fc Koeln 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vimmerby FC 51%, Fc Koeln 49%.
Vimmerby FC - Fc Koeln 3:0

56e minuut.
Cielecki geeft de bal voor. Domínguez Vilches rent richting de bal. Orbakas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orbakas krijgt een gele kaart. Domínguez Vilches raakt geblesseerd tijdens het duel. Domínguez Vilches zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Vimmerby FC - Fc Koeln 4:0

72e minuut.
Villafáfila bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafáfila passt de bal in één keer door. Domínguez Vilches rent richting de bal. Domínguez Vilches haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Cielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cielecki passt de bal met de wreef. Luff is nu in balbezit. Domínguez Vilches onderschept slim de pass. Domínguez Vilches haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vimmerby FC - Fc Koeln 5:0

75e minuut.
Suomäki passt de bal zonder na te denken. Xəlilli is nu in balbezit. Cielecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Xəlilli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Xəlilli kan niet meer verder spelen. Ek komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Cielecki speelt de bal door. Villafáfila heeft problemen om de bal te vangen. Villafáfila met een sublieme pass. Opavský bereikt de bal nog maar net als eerste. Opavský haalt uit met een fantastische trap. Evertsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vimmerby FC 38%, Fc Koeln 62%.
Vimmerby FC - Fc Koeln 5:0