Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varma Tigrar Retliga Undersåtar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Niklasson verovert de bal door een tackle van achteren. Stolt verovert de bal door een tackle van achteren. Ahlm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahlm krijgt een gele kaart. Stolt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stolt wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Grengren onderschept slim de pass. Ahlm is nu in balbezit. Cronborg is nu in balbezit. Bromé rent richting de bal. Bromé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Drougge is nu in balbezit. Niklasson verovert de bal door een tackle van achteren. Niklasson passt de bal in één keer door. Bromé is nu in balbezit. Bromé schiet op doel. Lundgårdh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bülow bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülow met een sublieme pass. Karlén is nu in balbezit. Karlén schiet op doel. Näslund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varma Tigrar - Retliga Undersåtar 0:1

41e minuut.
Hansson is nu in balbezit. Hansson geeft een hoge lob. Karlén bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlén haalt uit met een fantastische trap. Näslund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Varma Tigrar - Retliga Undersåtar 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varma Tigrar 48%, Retliga Undersåtar 52%.
Varma Tigrar - Retliga Undersåtar 0:2

54e minuut.
Adelswärd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cronborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Grengren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cronborg raakt geblesseerd tijdens het duel. Cronborg neemt de penalty, wat een uithaal! Lundgårdh bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Varma Tigrar - Retliga Undersåtar 1:2

56e minuut.
Grengren bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronborg verovert de bal door een tackle van achteren. Cronborg passt de bal zonder na te denken. Bromé is nu in balbezit. Bromé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Stridh geeft een hoge lob. Inworp. Bülow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stolt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varma Tigrar 39%, Retliga Undersåtar 61%.
Varma Tigrar - Retliga Undersåtar 1:2