Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les pingouins timides Hamilton FC
Normal Tactiek Defend
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Jézéquel is nu in balbezit. Amar is nu in balbezit. Jézéquel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jézéquel krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Bousdira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousdira geeft een hoge lob. Duc is nu in balbezit. Amar onderschept slim de pass. Amar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Daar is Duc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bousdira is nu in balbezit. Bousdira probeert naar een medespeler te passen. Amar rent richting de bal. Amar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Hamilton FC 0:1

37e minuut.
Bousdira probeert de bal met de borst te controleren. Jézéquel rent richting de bal. Bousdira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jézéquel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Klungelig pakt Burel de bal. Makelele is nu in balbezit. Makelele passt de bal in één keer door. Faye is nu in balbezit. Faye geeft een hoge lob. Romano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les pingouins timides 55%, Hamilton FC 45%.
Les pingouins timides - Hamilton FC 0:1

65e minuut.
Burel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buffet komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les pingouins timides 56%, Hamilton FC 44%.
Les pingouins timides - Hamilton FC 0:1