Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les pignoufs culs-de-jatte Thailand Team Spirit
Normal Tactiek Kezyr
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 36
weak Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Lévesque raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cuissard komt het veld opgelopen. Camara met de inworp. Bordier rent richting de bal. Bordier geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Cottin probeert naar een medespeler te passen. Lebon rent richting de bal. Lebon probeert naar een medespeler te passen. Cuissard rent richting de bal. Cuissard draait met de bal, schiet en ... Bellone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Thailand Team Spirit 0:1

7e minuut.
Crut passt de bal in één keer door. Dusart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusart met een sublieme pass. Cuissard rent richting de bal. Cuissard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bouyer passt de bal in één keer door. Trésor rent richting de bal. Pleimelding verovert de bal door een tackle van achteren. Pleimelding geeft een hoge lob. Cuissard maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Perraud is nu in balbezit. Dusart verovert de bal door een tackle van achteren. Dusart geeft een hoge lob. Cuissard bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuissard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Thailand Team Spirit 0:2

14e minuut.
Seguin passt de bal met de wreef. Cuissard rent richting de bal. Gallo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gallo krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bordier met een snelle inworp. Lebon is nu in balbezit. Lebon geeft een lange en hoge pass. Cuissard rent richting de bal. Cuissard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Cuissard is nu in balbezit. Cuissard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bouyer probeert de bal met de borst te controleren. Arnaud speelt de bal door. Lebon speelt de bal door. Cuissard is nu in balbezit. Cuissard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Perraud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusart rent richting de bal. Dusart draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cottin heeft problemen om de bal te vangen. Bordier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bordier krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Dusart speelt de bal door. Lebon is nu in balbezit. Lebon probeert naar een medespeler te passen. Cuissard is nu in balbezit. Cuissard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bellone trapt de bal weg. Perraud rent richting de bal. Lebon begaat een overtreding. Lebon krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Crut met een sublieme pass. Pleimelding is nu in balbezit. Pleimelding geeft een lange en hoge pass. Cuissard rent richting de bal. Cuissard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Arnaud kopt de bal weg. Dusart rent richting de bal. Lebon is nu in balbezit. Lebon geeft een hoge lob. Cuissard springt en kopt de bal. Bellone bokst de bal weg.

40e minuut.
Trésor is nu in balbezit. Lebon rent richting de bal. Lebon geeft een hoge lob. Cuissard is nu in balbezit. Cuissard haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Thailand Team Spirit 0:3

42e minuut.
Klungelig pakt Seguin de bal. Dusart kopt de bal weg. Crut bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuissard is nu in balbezit. Cuissard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Thailand Team Spirit 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les pignoufs culs-de-jatte 83%, Thailand Team Spirit 17%.
Les pignoufs culs-de-jatte - Thailand Team Spirit 0:4

47e minuut.
Bouyer probeert naar een medespeler te passen. Cuissard is nu in balbezit. Crut bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuissard rent richting de bal. Cuissard draait met de bal, schiet en ... Bellone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Dusart is nu in balbezit. Dusart passt de bal in één keer door. Arnaud geeft een lange en hoge pass. Bordier rent richting de bal. Bordier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Thailand Team Spirit 0:5

56e minuut.
Bordier rent richting de bal. Bordier geeft een lange en hoge pass. Dusart rent richting de bal. Cuissard rent richting de bal. Cuissard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cuissard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Collard komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Seguin passt de bal met de wreef. Lebon rent richting de bal. Lebon speelt de bal door. Dusart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lebon rent richting de bal. Lebon geeft een hoge lob. Collard rent richting de bal. Collard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Thailand Team Spirit 0:6

70e minuut.
Arnaud is nu in balbezit. Perraud rent richting de bal. Arnaud verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaud geeft een lange en hoge pass. Collard maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Collard rent richting de bal. Collard geeft een hoge lob. Klungelig pakt Canelle de bal. Collard rent richting de bal. Collard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Crut rent richting de bal. Pleimelding onderschept slim de pass. Pleimelding met een sublieme pass. Collard heeft problemen om de bal te vangen. Collard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lebon passt de bal zonder na te denken. Dusart rent richting de bal. Dusart speelt de bal door. Collard bereikt de bal nog maar net als eerste. Collard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les pignoufs culs-de-jatte 85%, Thailand Team Spirit 15%.
Les pignoufs culs-de-jatte - Thailand Team Spirit 0:6