Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
i kamaleonti Sanpolese
523 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten solid
good Passen good
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Plichta is nu in balbezit. Plichta geeft een lange en hoge pass. Daar is Drishchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristea is nu in balbezit. Cristea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lloris rent richting de bal. Lloris met een sublieme pass. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brands verovert de bal door een tackle van achteren. Brands schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Planck kopt de bal weg. Plichta rent richting de bal. Plichta passt de bal zonder na te denken. Cristea rent richting de bal. Cristea haalt uit met een fantastische trap. Ciesielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Bronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronkowski passt de bal in één keer door. Kondracki met een sublieme pass. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - Sanpolese 1:0

16e minuut.
Inworp. Doganis met de inworp. Grochal speelt de bal door. Planck rent richting de bal. Planck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Grochal is nu in balbezit. Grochal passt de bal in één keer door. Planck is nu in balbezit. Planck draait met de bal, schiet en ... Świerczok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - Sanpolese 2:0

28e minuut.
Grochal kopt de bal weg. Kondracki met een sublieme pass. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck haalt uit met een fantastische trap. Świerczok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - Sanpolese 3:0

38e minuut.
Doganis is nu in balbezit. Doganis geeft een hoge lob. Kalnik probeert de bal aan de voet te houden. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i kamaleonti 51%, Sanpolese 49%.
i kamaleonti - Sanpolese 3:0

58e minuut.
Tuberaider kopt de bal weg. Emelequiano is nu in balbezit. Emelequiano passt de bal zonder na te denken. Planck is nu in balbezit. Planck draait met de bal, schiet en ... Świerczok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Cristea rent richting de bal. Ozuna speelt de bal door. Brands rent richting de bal. Brands schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - Sanpolese 3:1

63e minuut.
Grochal heeft problemen om de bal te vangen. Grochal geeft een lange en hoge pass. Planck kopt de bal weg. Tuberaider rent richting de bal. Tuberaider draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Cristea met een sublieme pass. Daar is Ozuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozuna passt de bal in één keer door. Brands rent richting de bal. Brands draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciesielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - Sanpolese 3:2

68e minuut.
Kondracki kopt de bal weg. Eicher controleert de bal met de borst. Planck is nu in balbezit. Planck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - Sanpolese 4:2

70e minuut.
Kondracki met een sublieme pass. Grochal rent richting de bal. Grochal speelt de bal door. Planck rent richting de bal. Planck draait met de bal, schiet en ... Świerczok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Emelequiano is nu in balbezit. Emelequiano passt de bal met de wreef. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck schiet op doel. Świerczok bokst de bal weg.

75e minuut.
Kondracki passt de bal in één keer door. Grochal rent richting de bal. Grochal met een sublieme pass. Planck is nu in balbezit. Planck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Ozuna de bal. Ozuna geeft een lange en hoge pass. Brands is nu in balbezit. Brands schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ciesielski met een sublieme pass. Klungelig pakt Bronkowski de bal. Bronkowski passt de bal in één keer door. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bronkowski passt de bal zonder na te denken. Brands is nu in balbezit. Brands passt de bal in één keer door. Cristea rent richting de bal. Cristea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i kamaleonti 43%, Sanpolese 57%.
i kamaleonti - Sanpolese 4:2