Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VSV Heiende Hoger Op Mouscron
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
d`Haese bereikt de bal nog maar net als eerste. d`Haese probeert naar een medespeler te passen. Courtois bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtois haalt uit met een fantastische trap. Cruts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - Hoger Op Mouscron 0:1

22e minuut.
Walem bereikt de bal nog maar net als eerste. Origi verovert de bal door een tackle van achteren. Origi passt de bal met de wreef. Courtois is nu in balbezit. Courtois schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - Hoger Op Mouscron 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VSV Heiende 65%, Hoger Op Mouscron 35%.
VSV Heiende - Hoger Op Mouscron 0:2

46e minuut.
Courtois is nu in balbezit. Van Dijck onderschept slim de pass. Van Dijck passt de bal zonder na te denken. Origi bereikt de bal nog maar net als eerste. Origi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cleymans is nu in balbezit. Cleymans geeft een lange en hoge pass. Van der Straeten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Ceulaer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ceulaer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Doeltrap. Van der Straeten met een harde bal richting middenveld. Courtois bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtois draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VSV Heiende 52%, Hoger Op Mouscron 48%.
VSV Heiende - Hoger Op Mouscron 0:2