Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-17 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0128
  • Stadion: Mirinda Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3008
Mirinda Kopacze Fox FC
Normal Tactiek 532tt
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 45
poor Schieten very good
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Antkowiak rent richting de bal. Czoska schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Antkowiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wietecha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hulyok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Antkowiak rent richting de bal. Klungelig pakt Hulyok de bal. Antkowiak is nu in balbezit. Hulyok is nu in balbezit. Hulyok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - Kopacze Fox FC 0:1

9e minuut.
Hamanowicz rent richting de bal. Wałdoch onderschept slim de pass. Quốc Mạnh met een sublieme pass. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hulyok rent richting de bal. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - Kopacze Fox FC 0:2

12e minuut.
Wietecha geeft een lange en hoge pass. Antkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Antkowiak passt de bal in één keer door. Hulyok rent richting de bal. Hulyok schiet op doel. Majdak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas passt de bal zonder na te denken. Śliwa geeft de bal voor. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - Kopacze Fox FC 0:3

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Majdak niet meer kan verder spelen. Chrząszcz komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietecha verovert de bal door een tackle van achteren. Wietecha geeft een hoge lob. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Wietecha onderschept slim de pass. Wietecha speelt de bal door. Hulyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. Chrząszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - Kopacze Fox FC 0:4

26e minuut.
Czoska kan de bal niet met de borst controleren. Śliwa speelt de bal door. Hulyok probeert naar een medespeler te passen. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Śliwa rent richting de bal. Śliwa geeft een lange en hoge pass. Kocór heeft problemen om de bal te vangen. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - Kopacze Fox FC 0:5

31e minuut.
Wietecha onderschept slim de pass. Wietecha met een sublieme pass. Hulyok rent richting de bal. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kronenberg speelt de bal door. Hulyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulyok passt de bal met de wreef. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Chrząszcz trapt de bal weg van het doel. Quốc Mạnh kopt de bal weg. Śliwa rent richting de bal. Śliwa geeft een lange en hoge pass. Antkowiak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Daar is Wietecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wietecha probeert naar een medespeler te passen. Antkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Śliwa verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwa geeft de bal voor. Antkowiak kopt de bal weg. Hulyok rent richting de bal. Hulyok schiet op doel. Chrząszcz bokst de bal weg.

44e minuut.
Biesiada geeft een hoge lob. Gorzała kopt de bal weg. Wietecha is nu in balbezit. Wietecha geeft de bal voor. Hulyok krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Biesiada is nu in balbezit. Hulyok onderschept slim de pass. Hulyok passt de bal met de wreef. Antkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Antkowiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirinda 78%, Kopacze Fox FC 22%.
Mirinda - Kopacze Fox FC 0:5

46e minuut.
Ziyech komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Wietecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietecha geeft een hoge lob. Daar is Biesiada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Klungelig pakt Wietecha de bal. Wietecha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kocór de bal. Hulyok rent richting de bal. Hulyok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - Kopacze Fox FC 0:6

51e minuut.
Hamanowicz speelt de bal door. Bal heeft problemen om de bal te vangen. Czoska bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak draait met de bal, schiet en ... Chrząszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - Kopacze Fox FC 0:7

53e minuut.
Daar is Śliwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak met een sublieme pass. Hulyok rent richting de bal. Hulyok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kronenberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa geeft een lange en hoge pass. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - Kopacze Fox FC 0:8

56e minuut.
Antkowiak passt de bal met de wreef. Śliwa probeert naar een medespeler te passen. Quốc Mạnh speelt de bal door. Hulyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulyok draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Niewczas de bal. Śliwa geeft een lange en hoge pass. Niewczas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ziyech geeft de bal voor. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak passt de bal zonder na te denken. Hulyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulyok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trotti komt het veld opgelopen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pellegrini komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bal rent richting de bal. Quốc Mạnh onderschept slim de pass. Quốc Mạnh speelt de bal door. Wietecha is nu in balbezit. Wietecha draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
Wietecha probeert naar een medespeler te passen. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa passt de bal met de wreef. Trotti rent richting de bal. Trotti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czoska bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwa draait met de bal, schiet en ... Chrząszcz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - Kopacze Fox FC 0:9

67e minuut.
Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak passt de bal zonder na te denken. Trotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotti haalt uit met een fantastische trap. Chrząszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Quốc Mạnh passt de bal in één keer door. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa passt de bal in één keer door. Trotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Quốc Mạnh probeert de bal aan de voet te houden. Wietecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietecha met een sublieme pass. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Biesiada geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śliwa met een snelle inworp. Trotti probeert de bal met de borst te controleren. Trotti geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - Kopacze Fox FC 0:10

85e minuut.
Śliwa kan de bal niet met de borst controleren. Śliwa probeert naar een medespeler te passen. Trotti is nu in balbezit. Trotti haalt uit met een fantastische trap. Chrząszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - Kopacze Fox FC 0:11

86e minuut.
Bal heeft problemen om de bal te vangen. Trotti rent richting de bal. Trotti passt de bal zonder na te denken. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. Chrząszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - Kopacze Fox FC 0:12

89e minuut.
Trotti probeert naar een medespeler te passen. Wietecha heeft problemen om de bal te vangen. Wietecha speelt de bal door. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kocór trapt de bal weg. Śliwa kopt de bal weg. Antkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirinda 84%, Kopacze Fox FC 16%.
Mirinda - Kopacze Fox FC 0:12