Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-21 20:04
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0133
  • Stadion: Barwinek Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 15629
Barwinek Miłe Parmezany
moja Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.2 gemiddelde waardering 15.5
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Włochyński is nu in balbezit. Lubeš verovert de bal door een tackle van achteren. Lubeš geeft een hoge lob. Carton is nu in balbezit. Carton haalt uit met een fantastische trap. Pudełko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Miłe Parmezany 1:0

8e minuut.
Marcinkiewicz rent richting de bal. Šadinlija onderschept slim de pass. Šadinlija passt de bal zonder na te denken. Carton bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton draait met de bal, schiet en ... Pudełko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Lubeš geeft een hoge lob. Silion kopt de bal weg. Carton rent richting de bal. Carton haalt uit met een fantastische trap. Pudełko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Miłe Parmezany 2:0

14e minuut.
Klungelig pakt Ciemerych de bal. Ciemerych speelt de bal door. Lubeš is nu in balbezit. Lubeš geeft een lange en hoge pass. van de Kasteele krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Słupik controleert de bal met de borst. van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele speelt de bal door. Silion rent richting de bal. Silion schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
van de Kasteele met een sublieme pass. Carton rent richting de bal. Carton met een sublieme pass. Silion rent richting de bal. Silion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lubeš met de inworp. Šadinlija is nu in balbezit. Šadinlija speelt de bal door. Amone geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Miłe Parmezany 3:0

33e minuut.
Pudełko trapt de bal weg. Noonan bereikt de bal nog maar net als eerste. Noonan met een sublieme pass. Silion is nu in balbezit. Silion haalt uit met een fantastische trap. Pudełko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Miłe Parmezany 4:0

35e minuut.
Słupik speelt de bal door. Raes met een sublieme pass. Klungelig pakt Carton de bal. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Amone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šadinlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Šadinlija geeft een lange en hoge pass. Silion rent richting de bal. Silion draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Kurczak onderschept slim de pass. Kurczak probeert naar een medespeler te passen. Szarniak probeert naar een medespeler te passen. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barwinek 27%, Miłe Parmezany 73%.
Barwinek - Miłe Parmezany 4:0

50e minuut.
Šadinlija met een sublieme pass. Lubeš is nu in balbezit. Lubeš geeft een hoge lob. Carton krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Marcinkiewicz passt de bal zonder na te denken. Włochyński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Noonan neemt vlug de vrije trap. Silion rent richting de bal. Silion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Miłe Parmezany 5:0

55e minuut.
Carton rent richting de bal. Silion rent richting de bal. Carton bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion is nu in balbezit. Silion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Miłe Parmezany 6:0

56e minuut.
Szulwic is nu in balbezit. Lubeš rent richting de bal. Lubeš passt de bal in één keer door. Carton is nu in balbezit. Carton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Šadinlija kopt de bal weg. Borsuk heeft problemen om de bal te vangen. van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele schiet op doel. Pudełko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Miłe Parmezany 7:0

63e minuut.
Myszkiewicz is nu in balbezit. Lubeš verovert de bal door een tackle van achteren. Lubeš probeert naar een medespeler te passen. Silion is nu in balbezit. Silion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Amone geeft een hoge lob. Carton heeft problemen om de bal te vangen. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele haalt uit met een fantastische trap. Ciemerych probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Amone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lelka komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Šadinlija passt de bal in één keer door. Lubeš geeft een lange en hoge pass. Daar is Ciemerych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Miłe Parmezany 8:0

78e minuut.
Šadinlija met een sublieme pass. Silion rent richting de bal. Silion probeert naar een medespeler te passen. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Miłe Parmezany 9:0

79e minuut.
Marcinkiewicz met een sublieme pass. Włochyński is nu in balbezit. Silion verovert de bal door een tackle van achteren. Lubeš rent richting de bal. Lubeš geeft een lange en hoge pass. Pudełko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Šadinlija kopt de bal weg. Daar is van de Kasteele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Kasteele geeft een hoge lob. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Miłe Parmezany 10:0

87e minuut.
Ciechanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele verovert de bal door een tackle van achteren. Carton is nu in balbezit. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lubeš geeft een hoge lob. Carton rent richting de bal. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton is nu in balbezit. Carton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Miłe Parmezany 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barwinek 15%, Miłe Parmezany 85%.
Barwinek - Miłe Parmezany 11:0