Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PierścieniaTeam LKS Perun Bychlew
Normal Tactiek 5-3-2 SO
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 46
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Grębosz verovert de bal door een tackle van achteren. Grębosz geeft een hoge lob. Ciavarelli rent richting de bal. Ciavarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PierścieniaTeam - LKS Perun Bychlew 0:1

8e minuut.
Inworp. Oćwieja met een snelle inworp. Papierkowski is nu in balbezit. Ciavarelli onderschept slim de pass. Ciavarelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mione kopt de bal weg. Ling-Sin rent richting de bal. Ling-Sin passt de bal zonder na te denken. Ciavarelli is nu in balbezit. Ciavarelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mione met een sublieme pass. Ciavarelli is nu in balbezit. Ciavarelli passt de bal met de wreef. Ling-Sin is nu in balbezit. Ling-Sin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Grubits bereikt de bal nog maar net als eerste. Egri is nu in balbezit. Egri met een sublieme pass. Ling-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Sin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PierścieniaTeam - LKS Perun Bychlew 0:2

29e minuut.
Ciavarelli speelt de bal door. Mione is nu in balbezit. Mione speelt de bal door. Ling-Sin rent richting de bal. Ling-Sin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oćwieja onderschept slim de pass. Oćwieja speelt de bal door. Byrgiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrgiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Czyrak kopt de bal weg. Mione rent richting de bal. Mione probeert naar een medespeler te passen. Ling-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Sin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Petrenko is nu in balbezit. Petrenko geeft een hoge lob. Daar is Aletorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ling-Sin is nu in balbezit. Ling-Sin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Hałgas kopt de bal weg. Grębosz is nu in balbezit. Grębosz passt de bal zonder na te denken. Ciavarelli is nu in balbezit. Ciavarelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ling-Sin is nu in balbezit. Mione speelt de bal door. Ciavarelli is nu in balbezit. Ciavarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PierścieniaTeam - LKS Perun Bychlew 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PierścieniaTeam 74%, LKS Perun Bychlew 26%.
PierścieniaTeam - LKS Perun Bychlew 0:3

46e minuut.
Pilukas komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mione passt de bal zonder na te denken. Oćwieja is nu in balbezit. Oćwieja geeft een hoge lob. Pilukas is nu in balbezit. Pilukas draait met de bal, schiet en ... Kurach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Pilukas passt de bal zonder na te denken. Mione bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilukas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aletorowicz de bal onder controle te krijgen. Kurach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Petrenko geeft een hoge lob. Ciavarelli kan de bal niet met de borst controleren. Czyrak rent richting de bal. Ciavarelli is nu in balbezit. Ciavarelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Oćwieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Oćwieja geeft een hoge lob. Mione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mione haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aletorowicz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mione is nu in balbezit. Mione passt de bal met de wreef. Pilukas rent richting de bal. Pilukas draait met de bal, schiet en ... Kurach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Oćwieja is nu in balbezit. Papierkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oćwieja raakt geblesseerd tijdens het duel. Mione zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cebula heeft problemen om de bal te vangen. Konert rent richting de bal. Pilukas onderschept slim de pass. Pilukas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PierścieniaTeam - LKS Perun Bychlew 0:4

69e minuut.
Ciavarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciavarelli passt de bal in één keer door. Mione speelt de bal door. Pilukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilukas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mione probeert naar een medespeler te passen. Pilukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mione is nu in balbezit. Mione haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Petrenko onderschept slim de pass. Petrenko met een sublieme pass. Mione speelt de bal door. Pilukas is nu in balbezit. Pilukas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PierścieniaTeam - LKS Perun Bychlew 0:5

78e minuut.
Aletorowicz probeert de bal aan de voet te houden. Mione rent richting de bal. Mione passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciavarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciavarelli haalt uit met een fantastische trap. Kurach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PierścieniaTeam - LKS Perun Bychlew 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PierścieniaTeam 79%, LKS Perun Bychlew 21%.
PierścieniaTeam - LKS Perun Bychlew 0:6