Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kiełbasa SANDECJA N.S
ll Tactiek 442
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 30.1
average Schieten good
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Pirovano is nu in balbezit. Łączyński onderschept slim de pass. Łączyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nery de bal. Nery haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Maćkowicz is nu in balbezit. Villena verovert de bal door een tackle van achteren. Villena passt de bal zonder na te denken. Glorioso rent richting de bal. Glorioso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Koliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałowski probeert naar een medespeler te passen. Łączyński speelt de bal door. Jałówka is nu in balbezit. Jałówka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kiełnia verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełnia met een sublieme pass. Velardi met een sublieme pass. Glorioso rent richting de bal. Glorioso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pirovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nery maakt een afschuwelijke overtreding. Pirovano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pirovano met een snel genomen vrije trap. Glorioso rent richting de bal. Glorioso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kiełbasa 51%, SANDECJA N.S 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kiełbasa - SANDECJA N.S 0:0

59e minuut.
Petrusewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiełnia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pirovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirovano geeft een lange en hoge pass. Espínola bokst de bal weg. Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kiełbasa - SANDECJA N.S 0:1

62e minuut.
Klungelig pakt Łączyński de bal. Jałówka is nu in balbezit. Jałówka passt de bal in één keer door. Nery is nu in balbezit. Nery draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Petrusewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones onderschept slim de pass. Ciendones passt de bal in één keer door. Glorioso is nu in balbezit. Glorioso schiet op doel. Espínola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otero komt het veld opgelopen. Oropeza komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Otero speelt de bal door. Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski probeert naar een medespeler te passen. Nery bereikt de bal nog maar net als eerste. Nery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kiełbasa - SANDECJA N.S 1:1

81e minuut.
Əhmədov komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Petrusewicz geeft een lange en hoge pass. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero passt de bal zonder na te denken. Əhmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Espínola trapt de bal weg van het doel. Łączyński kopt de bal weg. Nery probeert de bal aan de voet te houden. Jałówka is nu in balbezit. Jałówka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Nazaruk onderschept slim de pass. Inworp. Kuśmierski met de inworp. Jałówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałówka geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kiełbasa 49%, SANDECJA N.S 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kiełbasa - SANDECJA N.S 1:1