Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-30 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: Bestialii Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12703
Bestialii ex-pitestenii
ccc01 Tactiek tango
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
56.2 gemiddelde waardering 52.4
excellent Schieten weak
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Baldé rent richting de bal. Iovan onderschept slim de pass. Iovan passt de bal zonder na te denken. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. Davey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Udvarácz speelt de bal door. Muntean is nu in balbezit. Muntean speelt de bal door. Babó is nu in balbezit. Babó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Budovinszky onderschept slim de pass. Budovinszky geeft de bal voor. Pleşan rent richting de bal. Osiński verovert de bal door een tackle van achteren. Osiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Udvarácz probeert naar een medespeler te passen. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean geeft een lange en hoge pass. Osiński rent richting de bal. Osiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Carvajal passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huygelen met de inworp. Udvarácz geeft een lange en hoge pass. Osiński krijgt zijn hoofd ertegen. Stańczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Babó bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - ex-pitestenii 1:0

14e minuut.
Osiński is nu in balbezit. Osiński passt de bal in één keer door. Udvarácz rent richting de bal. Babó rent richting de bal. Babó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Udvarácz is nu in balbezit. Udvarácz geeft een lange en hoge pass. Budovinszky rent richting de bal. Budovinszky schiet op doel. Stańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kamrowski probeert de bal met de borst te controleren. Babó is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Babó is nu in balbezit. Babó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - ex-pitestenii 2:0

35e minuut.
Kamil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mazrreku komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 42%, ex-pitestenii 58%.
Bestialii - ex-pitestenii 2:0

46e minuut.
Treitz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Muntean is nu in balbezit. Muntean passt de bal zonder na te denken. Udvarácz met een sublieme pass. Treitz heeft problemen om de bal te vangen. Treitz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 45%, ex-pitestenii 55%.
Bestialii - ex-pitestenii 2:0