Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S.Universitatea Craiova FCRB1923.
352 Tactiek Granar !
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 59.8
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Pallesi met een sublieme pass. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani speelt de bal door. Solito rent richting de bal. Solito haalt uit met een fantastische trap. Yeneralp bokst de bal weg.

7e minuut.
Odolskiy passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Szirmay de bal onder controle te krijgen. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - FCRB1923. 0:1

14e minuut.
Waddell kopt de bal weg. Dziekanowski heeft problemen om de bal te vangen. Dziekanowski probeert naar een medespeler te passen. Hacılı rent richting de bal. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. Cantona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani probeert naar een medespeler te passen. Solito bereikt de bal nog maar net als eerste. Solito schiet op doel. Yeneralp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - FCRB1923. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.Universitatea Craiova 61%, FCRB1923. 39%.
C.S.Universitatea Craiova - FCRB1923. 0:2

51e minuut.
Lesmo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Waddell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szirmay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. bin Sakhtyani maakt een snoekduik en kopt de bal. Yeneralp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Baldelli geeft de bal voor. bin Sakhtyani kopt de bal weg. Daar is Lesmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solito bereikt de bal nog maar net als eerste. Solito draait met de bal, schiet en ... Yeneralp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Szirmay rent richting de bal. Szirmay passt de bal met de wreef. Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu draait met de bal, schiet en ... Yeneralp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - FCRB1923. 0:3

66e minuut.
Sesa geeft de bal voor. bin Sakhtyani heeft problemen om de bal te vangen. Solito is nu in balbezit. Solito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - FCRB1923. 0:4

73e minuut.
Szirmay met een snelle inworp. Pallesi rent richting de bal. Pallesi geeft een hoge lob. Solito heeft problemen om de bal te vangen. Solito geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Szirmay is nu in balbezit. Szirmay speelt de bal door. Iancu is nu in balbezit. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - FCRB1923. 0:5

79e minuut.
Kart onderschept slim de pass. Szirmay rent richting de bal. Szirmay passt de bal in één keer door. Solito rent richting de bal. Solito draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.Universitatea Craiova 56%, FCRB1923. 44%.
C.S.Universitatea Craiova - FCRB1923. 0:5