Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
berarul dan fc real del tg.jiu
mijl at Tactiek atac
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 57.4
average Schieten excellent
weak Passen excellent
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Zárraga rent richting de bal. Zárraga geeft een hoge lob. Eftimescu probeert naar een medespeler te passen. Bruzda is nu in balbezit. Bruzda draait met de bal, schiet en ... Dəvəli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Triana is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Inworp. Fərzəliyev met een snelle inworp. Eftimescu met een sublieme pass. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru haalt uit met een fantastische trap. Dəvəli bokst de bal weg.

7e minuut.
Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ probeert naar een medespeler te passen. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - real del tg.jiu 0:1

12e minuut.
Raican bereikt de bal nog maar net als eerste. Raican passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bruzda de bal. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru draait met de bal, schiet en ... Dəvəli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - real del tg.jiu 0:2

15e minuut.
Dorobanţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raican probeert naar een medespeler te passen. Fərzəliyev probeert naar een medespeler te passen. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dəvəli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Eftimescu passt de bal zonder na te denken. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ probeert naar een medespeler te passen. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda draait met de bal, schiet en ... Dəvəli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - real del tg.jiu 0:3

19e minuut.
Dorobanţ geeft een hoge lob. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru passt de bal met de wreef. Triana is nu in balbezit. Triana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Fərzəliyev speelt de bal door. Daar is Pescaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimescu probeert naar een medespeler te passen. Bruzda is nu in balbezit. Bruzda haalt uit met een fantastische trap. Dəvəli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárraga rent richting de bal. Bruzda onderschept slim de pass. Bruzda schiet op doel. Dəvəli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - real del tg.jiu 0:4

29e minuut.
Standaert geeft een lange en hoge pass. Goranov heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco rent richting de bal. Bruzda is nu in balbezit. Bruzda draait met de bal, schiet en ... Dəvəli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Chí Công rent richting de bal. Raican verovert de bal door een tackle van achteren. Raican passt de bal in één keer door. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Eftimescu passt de bal zonder na te denken. Pescaru is nu in balbezit. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda onderschept slim de pass. Bruzda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - real del tg.jiu 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berarul dan fc 72%, real del tg.jiu 28%.
berarul dan fc - real del tg.jiu 0:5

53e minuut.
Raican speelt de bal door. Dorobanţ is nu in balbezit. Dorobanţ passt de bal zonder na te denken. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda draait met de bal, schiet en ... Dəvəli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Soklangaç is nu in balbezit. Soklangaç geeft de bal voor. Iţic kopt de bal weg. Pescaru rent richting de bal. Pescaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Iţic geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorobanţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pescaru is nu in balbezit. Zárraga met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Raican passt de bal zonder na te denken. Soklangaç is nu in balbezit. Goranov onderschept slim de pass. Podemlel bereikt de bal nog maar net als eerste. Podemlel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berarul dan fc 72%, real del tg.jiu 28%.
berarul dan fc - real del tg.jiu 0:5