Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turnu Magurele FC Liverpool Falticeni
corabia Tactiek Luk1
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.1 gemiddelde waardering 57.2
excellent Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Rouvenaz passt de bal met de wreef. Cheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić onderschept slim de pass. Zličić schiet op doel. Cima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - FC Liverpool Falticeni 0:1

10e minuut.
Dreher rent richting de bal. Dreher passt de bal in één keer door. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Cima maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Zličić de bal. Cheru rent richting de bal. Zličić onderschept slim de pass. Zličić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - FC Liverpool Falticeni 0:2

14e minuut.
Geană geeft een hoge lob. Klungelig pakt Agulló de bal. Agulló passt de bal in één keer door. Palugod is nu in balbezit. Palugod draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Agulló geeft een hoge lob. Boyd onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gioga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Helvei springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - FC Liverpool Falticeni 1:2

21e minuut.
Delgado rent richting de bal. Badea onderschept slim de pass. Badea geeft de bal voor. Helvei springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turnu Magurele - FC Liverpool Falticeni 2:2

26e minuut.
Cheru is nu in balbezit. Cheru geeft een hoge lob. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz geeft de bal voor. Delgado krijgt zijn hoofd ertegen. Cima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Badea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Palugod de bal. Palugod met een sublieme pass. Helvei rent richting de bal. Helvei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cheru rent richting de bal. Zličić onderschept slim de pass. Zličić schiet op doel. Panaite probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rouvenaz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Geană geeft een hoge lob. Briscariu kopt de bal weg. Palugod is nu in balbezit. Palugod draait met de bal, schiet en ... Mazurowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Badea met een sublieme pass. Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioga met een sublieme pass. Helvei rent richting de bal. Helvei draait met de bal, schiet en ... Mazurowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cima trapt de bal weg. Badea kopt de bal weg. Helvei rent richting de bal. Helvei haalt uit met een fantastische trap. Mazurowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - FC Liverpool Falticeni 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 51%, FC Liverpool Falticeni 49%.
Turnu Magurele - FC Liverpool Falticeni 3:2

47e minuut.
Geană geeft de bal voor. Helvei kopt de bal weg. Palugod is nu in balbezit. Palugod draait met de bal, schiet en ... Mazurowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - FC Liverpool Falticeni 4:2

49e minuut.
Briscariu passt de bal zonder na te denken. Boyd heeft problemen om de bal te vangen. Palugod is nu in balbezit. Palugod haalt uit met een fantastische trap. Mazurowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - FC Liverpool Falticeni 5:2

50e minuut.
Booser heeft problemen om de bal te vangen. Booser passt de bal met de wreef. Cheru rent richting de bal. Zličić onderschept slim de pass. Zličić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Booser passt de bal met de wreef. Dreher is nu in balbezit. Dreher geeft een lange en hoge pass. Booser kopt de bal weg. Klungelig pakt Geană de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz passt de bal zonder na te denken. Cheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić onderschept slim de pass. Zličić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dreher met de inworp. Bolovan rent richting de bal. Bolovan geeft een hoge lob. Helvei is nu in balbezit. Helvei draait met de bal, schiet en ... Mazurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Mazurowski met een harde bal richting middenveld. Badea kopt de bal weg. Klungelig pakt Palugod de bal. Palugod haalt uit met een fantastische trap. Mazurowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - FC Liverpool Falticeni 6:2

74e minuut.
Dreher bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan geeft een hoge lob. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea onderschept slim de pass. Badea probeert naar een medespeler te passen. Helvei is nu in balbezit. Helvei schiet op doel. Mazurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioga geeft een lange en hoge pass. Briscariu kopt de bal weg. Palugod is nu in balbezit. Palugod haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Badea is nu in balbezit. Badea probeert naar een medespeler te passen. Palugod bereikt de bal nog maar net als eerste. Palugod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - FC Liverpool Falticeni 7:2

90e minuut.
Venczel passt de bal zonder na te denken. Booser probeert naar een medespeler te passen. Agulló met een sublieme pass. Palugod bereikt de bal nog maar net als eerste. Palugod draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 49%, FC Liverpool Falticeni 51%.
Turnu Magurele - FC Liverpool Falticeni 7:2