Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza Austral Los Macanas Fc
N5V2 Tactiek Cyndaquil
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.4 gemiddelde waardering 54.9
good Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen formidable


8e minuut.
Bingowicz kopt de bal weg. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Tuisk begaat een overtreding. Zolotnitskiy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zolotnitskiy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Austral - Los Macanas Fc 0:1

15e minuut.
Łączyński rent richting de bal. Díaz Vázquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łączyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Breahna met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Łączyński de bal. Łączyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alianza Austral - Los Macanas Fc 1:1

15e minuut.
Łączyński speelt de bal door. Bingowicz speelt de bal door. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy schiet op doel. Kullasalu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Austral - Los Macanas Fc 1:2

16e minuut.
Klungelig pakt Dařbujan de bal. Dařbujan passt de bal met de wreef. Perryman met een sublieme pass. Łączyński is nu in balbezit. Łączyński schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alianza Austral - Los Macanas Fc 2:2

20e minuut.
Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz passt de bal in één keer door. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy schiet op doel. Kullasalu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Austral - Los Macanas Fc 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Austral 40%, Los Macanas Fc 60%.
Alianza Austral - Los Macanas Fc 2:3

70e minuut.
Duracz probeert naar een medespeler te passen. Kurdziel geeft een hoge lob. Mezzi heeft problemen om de bal te vangen. Bowyеr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyеr draait met de bal, schiet en ... Kullasalu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Austral 40%, Los Macanas Fc 60%.
Alianza Austral - Los Macanas Fc 2:3