Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Incubus Fc 29
4-2-2-2 Tactiek 2.1
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 25
7 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
45.9 gemiddelde waardering 47.1
solid Schieten very good
good Passen solid
average Verdedigen adequate


2e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jacquet stond buitenspel. Fonte neemt vlug de vrije trap. Sandkvist kopt de bal weg. Adamjak rent richting de bal. Adamjak schiet op doel. Comesaña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Sandkvist is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceredero. Sandkvist raakt geblesseerd tijdens het duel. Piro met een snel genomen vrije trap. Adamjak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oroz heeft problemen om de bal te vangen. Comesaña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Trafpay rent richting de bal. Jacquet begaat een overtreding. Trafpay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trafpay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pengő rent richting de bal. Pengő schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Wrobel met een harde bal richting middenveld. Camacho heeft problemen om de bal te vangen. Pengő rent richting de bal. Pengő heeft problemen om de bal te vangen. Pengő schiet op doel. Comesaña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Piro geeft de bal voor. Daar is Feller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamjak verovert de bal door een tackle van achteren. Adamjak draait met de bal, schiet en ... Comesaña probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Fc 29 0:1

22e minuut.
Orrego is nu in balbezit. Ogrodnik onderschept slim de pass. Ogrodnik geeft een lange en hoge pass. Pengő heeft problemen om de bal te vangen. Pengő haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adamjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamjak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Fc 29 0:2

30e minuut.
Ogrodnik rent richting de bal. Ceredero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ogrodnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ogrodnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Adamjak rent richting de bal. Adamjak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Fc 29 0:3

31e minuut.
Joutsenlahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwalbenkönig is nu in balbezit. Joutsenlahti verovert de bal door een tackle van achteren. Jacquet verovert de bal door een tackle van achteren. Jacquet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Camacho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ogrodnik probeert naar een medespeler te passen. Pengő bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengő schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adamjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Fc 29 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Incubus 53%, Fc 29 47%.
AC Incubus - Fc 29 0:4

50e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafpay verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guerrero krijgt een gele kaart. Trafpay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adamjak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Comesaña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Fc 29 0:5

57e minuut.
Schwalbenkönig passt de bal zonder na te denken. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Pirotta is nu in balbezit. Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Trafpay passt de bal met de wreef. Pryor is nu in balbezit. Pryor geeft de bal voor. Pengő rent richting de bal. Pengő haalt uit met een fantastische trap. Comesaña bokst de bal weg.

66e minuut.
Camacho is nu in balbezit. Camacho geeft een lange en hoge pass. Pengő probeert naar een medespeler te passen. Adamjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamjak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Trafpay bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafpay met een sublieme pass. Joutsenlahti geeft een lange en hoge pass. Adamjak rent richting de bal. Adamjak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trafpay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pengő maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Trafpay geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pengő stond buitenspel. Camacho maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ivănescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Jacquet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik geeft de bal voor. Adamjak rent richting de bal. Adamjak schiet op doel. Comesaña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Fc 29 0:6

86e minuut.
Sandkvist rent richting de bal. Sandkvist geeft de bal voor. Daar is Adamjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamjak draait met de bal, schiet en ... Comesaña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Fc 29 0:7

87e minuut.
Orrego geeft de bal voor. Trafpay is nu in balbezit. Jacquet onderschept slim de pass. Schwalbenkönig is nu in balbezit. Schwalbenkönig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Wrobel met een harde bal richting middenveld. Daar is Pengő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceredero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceredero krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Pengő raakt geblesseerd tijdens het duel. Joutsenlahti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oroz heeft problemen om de bal te vangen. Sandkvist rent richting de bal. Sandkvist draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Fc 29 0:8

89e minuut.
Orrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrego geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oroz de bal. Sandkvist rent richting de bal. Sandkvist draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Incubus 58%, Fc 29 42%.
AC Incubus - Fc 29 0:8