Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-10 18:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.05
  • Stadion: bahcecik B7 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 14337
ÜrgüpSpor Endospor F.C
adml Tactiek play off
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
42.2 gemiddelde waardering 57.4
matig Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


7e minuut.
Szánthó trapt de bal weg. Marheineke kopt de bal weg. Benko rent richting de bal. Benko geeft een lange en hoge pass. Jimenez Merlo kopt de bal weg. Szánthó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Xaliqov kopt de bal weg. Benko is nu in balbezit. Benko passt de bal zonder na te denken. Jimenez Merlo is nu in balbezit. Jimenez Merlo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Strouhal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marheineke. Strouhal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Strouhal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Braud krijgt zijn hoofd ertegen. Milanov is nu in balbezit. Milanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Mystek de bal. Brzustewicz geeft een hoge lob. Marheineke kopt de bal weg. Klungelig pakt Caramuto de bal. Caramuto haalt uit met een fantastische trap. Szánthó bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - Endospor F.C 0:1

16e minuut.
Virág geeft een lange en hoge pass. Jimenez Merlo is nu in balbezit. Beuchel is nu in balbezit. Jimenez Merlo onderschept slim de pass. Jimenez Merlo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Marheineke passt de bal met de wreef. Benko bereikt de bal nog maar net als eerste. Benko passt de bal in één keer door. Jimenez Merlo rent richting de bal. Jimenez Merlo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Marheineke verovert de bal door een tackle van achteren. Marheineke geeft de bal voor. Portilla rent richting de bal. Caramuto verovert de bal door een tackle van achteren. Caramuto haalt uit met een fantastische trap. Szánthó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Venczel passt de bal met de wreef. Marheineke bereikt de bal nog maar net als eerste. Marheineke passt de bal met de wreef. Benko rent richting de bal. Benko schiet op doel. Szánthó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Benko speelt de bal door. Klungelig pakt Caramuto de bal. Portilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caramuto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jimenez Merlo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - Endospor F.C 0:2

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marheineke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benko geeft de bal voor. Caramuto maakt een snoekduik en kopt de bal. Szánthó probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - Endospor F.C 0:3

43e minuut.
Benko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caramuto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benko rent richting de bal. Benko geeft een lange en hoge pass. Jimenez Merlo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜrgüpSpor 61%, Endospor F.C 39%.
ÜrgüpSpor - Endospor F.C 0:3

47e minuut.
Benko onderschept slim de pass. Benko passt de bal zonder na te denken. Caramuto is nu in balbezit. Caramuto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - Endospor F.C 0:4

51e minuut.
Daar is Xaliqov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benko rent richting de bal. Xaliqov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Benko raakt geblesseerd tijdens het duel. Benko neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Portilla is nu in balbezit. Portilla passt de bal met de wreef. Benko met een sublieme pass. Marheineke geeft een lange en hoge pass. Caramuto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Marheineke is nu in balbezit. Benko geeft de bal voor. Caramuto is nu in balbezit. Caramuto draait met de bal, schiet en ... Szánthó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - Endospor F.C 0:5

87e minuut.
Benko geeft de bal voor. Beuchel is nu in balbezit. Caramuto verovert de bal door een tackle van achteren. Caramuto draait met de bal, schiet en ... Szánthó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - Endospor F.C 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜrgüpSpor 58%, Endospor F.C 42%.
ÜrgüpSpor - Endospor F.C 0:6