Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acceron Team Boevyje Shariki
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kadkin met een harde bal richting middenveld. Kabanov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Melnikov de bal onder controle te krijgen. Gajduk rent richting de bal. Gajduk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Acceron Team - Boevyje Shariki 1:0

7e minuut.
Nagumanov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gajduk de bal. Steinitz is nu in balbezit. Gajduk is nu in balbezit. Gajduk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Barbos passt de bal zonder na te denken. Steinitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinitz speelt de bal door. Gajduk is nu in balbezit. Gajduk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Ryzhkin passt de bal zonder na te denken. Panov is nu in balbezit. Rzheutskij onderschept slim de pass. Rzheutskij haalt uit met een fantastische trap. Zalomov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acceron Team - Boevyje Shariki 1:1

15e minuut.
Romantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romantsev speelt de bal door. Onopko rent richting de bal. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rzheutskij is nu in balbezit. Ryzhkin is nu in balbezit. Rzheutskij is nu in balbezit. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acceron Team - Boevyje Shariki 1:2

23e minuut.
Romantsev geeft een hoge lob. Onopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin verovert de bal door een tackle van achteren. Ryzhkin schiet op doel. Zalomov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acceron Team - Boevyje Shariki 1:3

25e minuut.
Plahetko speelt de bal door. Romantsev is nu in balbezit. Steinitz is nu in balbezit. Gajduk is nu in balbezit. Gajduk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tatarchuk probeert de bal aan de voet te houden. Ryzhkin rent richting de bal. Kabanov rent richting de bal. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Barbos rent richting de bal. Steinitz met een sublieme pass. Gajduk is nu in balbezit. Gajduk draait met de bal, schiet en ... Yushin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acceron Team 56%, Boevyje Shariki 44%.
Acceron Team - Boevyje Shariki 1:3

52e minuut.
Kabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin verovert de bal door een tackle van achteren. Rzheutskij rent richting de bal. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kabanov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kusov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rzheutskij is nu in balbezit. Rzheutskij geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gajduk is nu in balbezit. Steinitz rent richting de bal. Steinitz haalt uit met een fantastische trap. Gajduk rent richting de bal. Gajduk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acceron Team 68%, Boevyje Shariki 32%.
Acceron Team - Boevyje Shariki 1:3