Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anvedi GGAllin
4-3-3 ali Tactiek cannone 3 att
63% Balbezit 37%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
37.9 gemiddelde waardering 33.6
weak Schieten very good
average Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Meneghini rent richting de bal. Meneghini geeft een hoge lob. Gioffredi heeft problemen om de bal te vangen. La Gamba rent richting de bal. La Gamba draait met de bal, schiet en ... Citerio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Tota is nu in balbezit. Tota probeert naar een medespeler te passen. Zucchi is nu in balbezit. La Gamba onderschept slim de pass. La Gamba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Meneghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneghini speelt de bal door. La Gamba is nu in balbezit. La Gamba draait met de bal, schiet en ... Citerio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - GGAllin 1:0

14e minuut.
Barresi passt de bal in één keer door. Munerati rent richting de bal. Munerati passt de bal met de wreef. Busato rent richting de bal. Busato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Zucchi kopt de bal weg. Daar is Meneghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cattunar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meneghini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Meneghini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hanzelka is nu in balbezit. Suriano onderschept slim de pass. Bevilacqua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bevilacqua krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Suriano neemt de hoekschop. Allescia kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barresi neemt de hoekschop. Busato heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Allescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneghini geeft een lange en hoge pass. La Gamba is nu in balbezit. La Gamba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Meneghini geeft de bal voor. La Gamba heeft problemen om de bal te vangen. Ravanello speelt de bal door. La Gamba is nu in balbezit. La Gamba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Meneghini speelt de bal door. Bevilacqua geeft de bal voor. Sabau is nu in balbezit. La Gamba verovert de bal door een tackle van achteren. La Gamba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Abbadessa onderschept slim de pass. Abbadessa passt de bal met de wreef. Tota bereikt de bal nog maar net als eerste. Tota geeft een lange en hoge pass. La Gamba krijgt zijn hoofd ertegen. Citerio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Gioffredi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suriano is nu in balbezit. Suriano passt de bal zonder na te denken. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Busato controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Randazzo neemt vlug de vrije trap. Daar is Zucchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba haalt uit met een fantastische trap. Citerio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anvedi 44%, GGAllin 56%.
Anvedi - GGAllin 1:0

46e minuut.
Abbadessa heeft problemen om de bal te vangen. Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato passt de bal in één keer door. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
La Gamba met een sublieme pass. Meneghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneghini met een sublieme pass. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Randazzo geeft een hoge lob. Allescia rent richting de bal. Allescia met een sublieme pass. Meneghini rent richting de bal. Meneghini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Bevilacqua passt de bal met de wreef. Gioffredi verovert de bal door een tackle van achteren. Tota is nu in balbezit. Tota schiet op doel. Citerio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - GGAllin 2:0

77e minuut.
Cattunar geeft de bal voor. Inworp. Allescia met een snelle inworp. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Meneghini de bal onder controle te krijgen. Di Sabato begaat een overtreding. Meneghini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abbadessa met een snel genomen vrije trap. La Gamba kopt de bal weg. Tota is nu in balbezit. Tota draait met de bal, schiet en ... Citerio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - GGAllin 3:0

85e minuut.
Munerati is nu in balbezit. DeCarlo begaat een overtreding. Munerati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barresi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Abbadessa de bal. Di Sabato rent richting de bal. Di Sabato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anvedi 24%, GGAllin 76%.
Anvedi - GGAllin 3:0