Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
il ballerino MalaguitaCF
442 ballerino Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
42 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 19.6
excellent Schieten weak
excellent Passen average
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Romaguera passt de bal met de wreef. Mańkowski is nu in balbezit. Mańkowski geeft een lange en hoge pass. Coomans krijgt zijn hoofd ertegen. Giachetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Château onderschept slim de pass. Château probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Romaguera de bal. Coomans rent richting de bal. Coomans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Caripuna passt de bal met de wreef. Château rent richting de bal. Château geeft een hoge lob. Romaguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaguera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - MalaguitaCF 1:0

12e minuut.
Coomans is nu in balbezit. Coomans schiet op doel. Marsico probeert de bal aan de voet te houden. Romaguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaguera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Landolf kopt de bal weg. Scialpi kan de bal niet met de borst controleren. Mańkowski rent richting de bal. Mańkowski geeft een hoge lob. Coomans krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Vašák speelt de bal door. Château rent richting de bal. Château speelt de bal door. Coomans rent richting de bal. Coomans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Casoli kopt de bal weg. Salvà bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvà met een sublieme pass. Vialardi is nu in balbezit. Vialardi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Mańkowski rent richting de bal. Mańkowski geeft een lange en hoge pass. Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans verovert de bal door een tackle van achteren. Coomans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - MalaguitaCF 2:0

23e minuut.
Mańkowski passt de bal met de wreef. Tapír rent richting de bal. Tapír passt de bal in één keer door. Château geeft de bal voor. Coomans krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Giachetti met een harde bal richting middenveld. Daar is Gennero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vašák probeert naar een medespeler te passen. Romaguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaguera draait met de bal, schiet en ... Giachetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Romaguera verovert de bal door een tackle van achteren. Romaguera probeert naar een medespeler te passen. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marsico de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - MalaguitaCF 3:0

31e minuut.
Giachetti speelt de bal door. Caripuna probeert naar een medespeler te passen. Château probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tapír de bal. Château geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Coomans kopt de bal weg. Romaguera rent richting de bal. Tapír met een sublieme pass. Coomans is nu in balbezit. Coomans draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Romaguera is nu in balbezit. Romaguera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Giachetti niet meer kan verder spelen. Morandotti komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Inworp. Château zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vašák is nu in balbezit. Vašák geeft een hoge lob. Romaguera krijgt zijn hoofd ertegen. Morandotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pioltelli kopt de bal weg. Tapír probeert de bal aan de voet te houden. Mańkowski met een sublieme pass. Romaguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaguera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Oshaug is nu in balbezit. Oshaug probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mańkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mańkowski geeft de bal voor. Coomans maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tapír met een sublieme pass. Mańkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańkowski met een sublieme pass. Coomans rent richting de bal. Coomans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il ballerino 21%, MalaguitaCF 79%.
il ballerino - MalaguitaCF 3:0

47e minuut.
Marsico trapt de bal weg van het doel. Vašák rent richting de bal. Gennero begaat een overtreding. Gennero krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Salvà bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapír verovert de bal door een tackle van achteren. Tapír geeft een lange en hoge pass. Coomans krijgt zijn hoofd ertegen. Morandotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - MalaguitaCF 4:0

57e minuut.
Château geeft de bal voor. Mańkowski kopt de bal weg. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans schiet op doel. Morandotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - MalaguitaCF 5:0

57e minuut.
Romaguera onderschept slim de pass. Tapír bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapír passt de bal zonder na te denken. Coomans is nu in balbezit. Coomans haalt uit met een fantastische trap. Morandotti bokst de bal weg. Romaguera rent richting de bal. Romaguera haalt uit met een fantastische trap. Morandotti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - MalaguitaCF 6:0

61e minuut.
Mańkowski geeft de bal voor. Coomans is nu in balbezit. Querques legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Querques krijgt een gele kaart. Coomans is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Romaguera kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - MalaguitaCF 7:0

62e minuut.
Gennero speelt de bal door. Casoli heeft problemen om de bal te vangen. Scialpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaguera verovert de bal door een tackle van achteren. Romaguera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - MalaguitaCF 8:0

63e minuut.
Gennero probeert naar een medespeler te passen. Château is nu in balbezit. Château geeft een lange en hoge pass. Marsico heeft problemen om de bal te vangen. Coomans rent richting de bal. Morandotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coomans rent richting de bal. Coomans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - MalaguitaCF 9:0

66e minuut.
Vašák speelt de bal door. Scialpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mańkowski schiet op doel. Morandotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Morandotti met een harde bal richting middenveld. Tapír speelt de bal door. Château probeert naar een medespeler te passen. Coomans rent richting de bal. Coomans geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vašák probeert naar een medespeler te passen. Tapír is nu in balbezit. Tapír passt de bal met de wreef. Coomans is nu in balbezit. Coomans draait met de bal, schiet en ... Morandotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - MalaguitaCF 10:0

75e minuut.
Caripuna met een sublieme pass. Daar is Coomans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coomans passt de bal met de wreef. Romaguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaguera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - MalaguitaCF 11:0

75e minuut.
Vialardi heeft problemen om de bal te vangen. Coomans is nu in balbezit. Romaguera rent richting de bal. Romaguera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - MalaguitaCF 12:0

78e minuut.
Coomans geeft een hoge lob. Romaguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaguera geeft een lange en hoge pass. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans geeft een lange en hoge pass. Morandotti bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Romaguera is nu in balbezit. Romaguera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - MalaguitaCF 13:0

79e minuut.
Salvà bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans verovert de bal door een tackle van achteren. Coomans speelt de bal door. Romaguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaguera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vašák passt de bal zonder na te denken. Daar is Romaguera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romaguera met een sublieme pass. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Romaguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaguera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - MalaguitaCF 14:0

83e minuut.
Vašák passt de bal zonder na te denken. Tapír rent richting de bal. Tapír passt de bal met de wreef. Coomans rent richting de bal. Coomans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - MalaguitaCF 15:0

84e minuut.
Casoli rent richting de bal. Romaguera onderschept slim de pass. Romaguera passt de bal in één keer door. Coomans rent richting de bal. Coomans draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Mańkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casoli. Mańkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tapír met een snel genomen vrije trap. Romaguera rent richting de bal. Romaguera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il ballerino 9%, MalaguitaCF 91%.
il ballerino - MalaguitaCF 15:0