Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bisalta Enterprise Spezia
nuova Tactiek 10
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
29.4 gemiddelde waardering 43.3
weak Schieten very good
adequate Passen good
average Verdedigen average


3e minuut.
Muriglio is nu in balbezit. Muriglio geeft een lange en hoge pass. Bait geeft een lange en hoge pass. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Micaletti is nu in balbezit. Øbo onderschept slim de pass. Øbo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Motika de bal. Motika draait met de bal, schiet en ... Zeoli bokst de bal weg. Eufemia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eufemia passt de bal met de wreef. Amato heeft problemen om de bal te vangen. Øbo geeft een lange en hoge pass. Piecha krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Øbo geeft een hoge lob. Daar is Pierluca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motika onderschept slim de pass. Motika probeert de bal met de borst te controleren. Motika draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Micaletti verovert de bal door een tackle van achteren. Øbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Øbo passt de bal in één keer door. Piecha rent richting de bal. Piecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Enterprise Spezia 0:1

23e minuut.
Bait geeft de bal voor. Motika rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Pierluca ... Strafschop! Motika is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piecha legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Enterprise Spezia 0:2

28e minuut.
Bait geeft de bal voor. Cunegatti kopt de bal weg. Micaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Motika onderschept slim de pass. Motika draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Motika bereikt de bal nog maar net als eerste. Motika speelt de bal door. Micaletti is nu in balbezit. Piecha onderschept slim de pass. Piecha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Scalas geeft de bal voor. Motika bereikt de bal nog maar net als eerste. Motika passt de bal met de wreef. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Enterprise Spezia 0:3

39e minuut.
Profire kopt de bal weg. Piecha rent richting de bal. Cunegatti maakt een afschuwelijke overtreding. Cunegatti krijgt een gele kaart. Piecha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Profire met een snel genomen vrije trap. Motika heeft problemen om de bal te vangen. Motika haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 75%, Enterprise Spezia 25%.
Real Bisalta - Enterprise Spezia 0:3

55e minuut.
Bait bereikt de bal nog maar net als eerste. Bait probeert naar een medespeler te passen. Øbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Øbo geeft de bal voor. Motika maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zeoli probeert naar een medespeler te passen. Bait kopt de bal weg. Daar is Barell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Øbo rent richting de bal. Øbo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Eufemia verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Øbo met een snelle inworp. Bait geeft een hoge lob. Piecha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Enterprise Spezia 0:4

77e minuut.
Øbo controleert de bal met de borst. Merlini bereikt de bal nog maar net als eerste. Øbo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Merlini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Merlini kan niet meer verder spelen. De Mundo komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Pierluca kopt de bal weg. Bait bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Barichello zijn tegenspeler op de grond. Barichello krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Capolungo speelt de bal door. Daar is Bait, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barichello met een sublieme pass. Barell bereikt de bal nog maar net als eerste. Barell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Øbo de bal. Øbo geeft de bal voor. Motika rent richting de bal. Motika haalt uit met een fantastische trap. Zeoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Enterprise Spezia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 68%, Enterprise Spezia 32%.
Real Bisalta - Enterprise Spezia 0:5