Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombardierul Galati Fc Braila Seat
ghimpe :) Tactiek 442
48% Balbezit 52%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
34.1 gemiddelde waardering 30.3
good Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Scarlat geeft een lange en hoge pass. Kupar is nu in balbezit. Kupar geeft de bal voor. Teodorovici kopt de bal weg. Dobeş met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Moraru passt de bal met de wreef. Kupar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupar geeft een hoge lob. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Teodorovici heeft problemen om de bal te vangen. Teodorovici speelt de bal door. Spiridon rent richting de bal. Spiridon schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mărăşescu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Moraru geeft een lange en hoge pass. Daar is Chinţoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fasola is nu in balbezit. Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dobeş geeft een lange en hoge pass. Moraru met een sublieme pass. Daar is Juncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Socaciu met een harde bal richting middenveld. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat begaat een overtreding. Scarlat krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Socaciu niet meer kan verder spelen. Angelescu komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Inworp. Moraru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scarlat probeert naar een medespeler te passen. Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Alexandru is nu in balbezit. Alexandru geeft een hoge lob. Dobeş kopt de bal weg. Klungelig pakt Chinţoiu de bal. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mitroiu met een sublieme pass. Chinţoiu heeft problemen om de bal te vangen. Fasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu onderschept slim de pass. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombardierul Galati - Fc Braila Seat 1:0

32e minuut.
Moraru kopt de bal weg. Daar is Juncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarlat rent richting de bal. Scarlat speelt de bal door. Chinţoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombardierul Galati - Fc Braila Seat 2:0

42e minuut.
Inworp. Dandu komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Boiangiu heeft problemen om de bal te vangen. Boiangiu speelt de bal door. Daar is Fasola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu schiet op doel. Bălăşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombardierul Galati 33%, Fc Braila Seat 67%.
Bombardierul Galati - Fc Braila Seat 2:0

61e minuut.
Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft een hoge lob. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombardierul Galati - Fc Braila Seat 3:0

62e minuut.
Spiridon speelt de bal door. Manolache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombardierul Galati - Fc Braila Seat 4:0

64e minuut.
Juncu rent richting de bal. Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat passt de bal zonder na te denken. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Chinţoiu onderschept slim de pass. Chinţoiu passt de bal zonder na te denken. Fasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu onderschept slim de pass. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombardierul Galati 29%, Fc Braila Seat 71%.
Bombardierul Galati - Fc Braila Seat 4:0