Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FCSB SA Rulmentul Ţăndărei
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Olăroiu is nu in balbezit. Sas verovert de bal door een tackle van achteren. Sas probeert naar een medespeler te passen. Roman rent richting de bal. Roman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB SA - Rulmentul Ţăndărei 0:1

21e minuut.
Apostu speelt de bal door. Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu passt de bal in één keer door. Radian rent richting de bal. Radian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stoica passt de bal zonder na te denken. Caramitru probeert naar een medespeler te passen. Apostu rent richting de bal. Roman onderschept slim de pass. Roman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Buftea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amnar speelt de bal door. Hâmpu rent richting de bal. Radian onderschept slim de pass. Radian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC FCSB SA - Rulmentul Ţăndărei 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB SA 56%, Rulmentul Ţăndărei 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC FCSB SA - Rulmentul Ţăndărei 1:1

47e minuut.
Aron rent richting de bal. Aron passt de bal in één keer door. Hâmpu is nu in balbezit. Amnar onderschept slim de pass. Amnar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ignat niet meer kan verder spelen. Ochetan komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Radian rent richting de bal. Radian haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Pătru de bal. Amnar is nu in balbezit. Amnar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Panait verovert de bal door een tackle van achteren. Panait probeert naar een medespeler te passen. Daar is Radian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radian geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hâmpu heeft problemen om de bal te vangen. Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar passt de bal met de wreef. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ochetan bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olăroiu neemt de hoekschop. Klungelig pakt Radian de bal. Radian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Roman is nu in balbezit. Roman passt de bal in één keer door. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Amnar geeft een hoge lob. Daar is Panait, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panait passt de bal met de wreef. Radian is nu in balbezit. Radian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB SA - Rulmentul Ţăndărei 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB SA 29%, Rulmentul Ţăndărei 71%.
FC FCSB SA - Rulmentul Ţăndărei 2:1