Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CurlyS HANTÜRKGÜCÜ
Sk Tactiek Attack
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 33.6
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
average Verdedigen average


3e minuut.
Chrabąszcz probeert naar een medespeler te passen. Galli heeft problemen om de bal te vangen. Galli met een sublieme pass. Backshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Backshaw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Agate met een snelle inworp. Majerczyk geeft een lange en hoge pass. Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarifel schiet op doel. Canelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - HANTÜRKGÜCÜ 1:0

21e minuut.
Zarifel onderschept slim de pass. Zarifel geeft een lange en hoge pass. Tapoko kan de bal niet met de borst controleren. Kut rent richting de bal. Kut haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - HANTÜRKGÜCÜ 2:0

26e minuut.
Pekşeker probeert de bal aan de voet te houden. Pekşeker geeft een lange en hoge pass. Fatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarifel is nu in balbezit. Zarifel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Fudali geeft een hoge lob. Pupčević controleert de bal met de borst. Colwill is nu in balbezit. Pekşeker geeft een hoge lob. Zarifel krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Kut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kut draait met de bal, schiet en ... Canelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
İlerici passt de bal in één keer door. Pekşeker rent richting de bal. Pekşeker probeert naar een medespeler te passen. Kut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Salmiaho rent richting de bal. Galli rent richting de bal. Galli passt de bal met de wreef. Backshaw is nu in balbezit. Backshaw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyS 33%, HANTÜRKGÜCÜ 67%.
CurlyS - HANTÜRKGÜCÜ 2:0

69e minuut.
Agate rent richting de bal. Agate geeft de bal voor. Daar is Fudali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarifel rent richting de bal. Zarifel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zarifel is nu in balbezit. Zarifel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Majerczyk passt de bal in één keer door. Kut rent richting de bal. Kut met een sublieme pass. Zarifel rent richting de bal. Zarifel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Galli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colwill is nu in balbezit. Majerczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kut rent richting de bal. Kut haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyS 27%, HANTÜRKGÜCÜ 73%.
CurlyS - HANTÜRKGÜCÜ 2:0