Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LiverpoolGR F.C. Ntaklas-FC
Firmino Tactiek main1
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 49.1
excellent Schieten good
very good Passen very good
adequate Verdedigen very good


10e minuut.
Michaels onderschept slim de pass. Michaels passt de bal met de wreef. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap. Szostak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Ntaklas-FC 1:0

13e minuut.
Michaels probeert naar een medespeler te passen. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos passt de bal met de wreef. Michaels is nu in balbezit. Michaels schiet op doel. Szostak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Echevarría geeft een lange en hoge pass. Grochowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korsoy is nu in balbezit. Korsoy schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Karagkiolidis speelt de bal door. Echevarría probeert de bal met de borst te controleren. García Artime met een sublieme pass. Klungelig pakt Tseberopoulos de bal. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Ntaklas-FC 2:0

22e minuut.
Tyma is nu in balbezit. Michaels onderschept slim de pass. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaels geeft de bal voor. Korsoy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Ntaklas-FC 3:0

28e minuut.
Doeltrap. Karagkiolidis trapt de bal weg. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos passt de bal zonder na te denken. Michaels geeft de bal voor. Szostak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Grochowski de bal. Korsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsoy haalt uit met een fantastische trap. Grochowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tyma geeft de bal voor. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz passt de bal met de wreef. Korsoy heeft problemen om de bal te vangen. Korsoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Korsoy passt de bal zonder na te denken. Tseberopoulos rent richting de bal. Grochowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grochowski krijgt een gele kaart. Tseberopoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Grochowski probeert naar een medespeler te passen. Tseberopoulos zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Szostak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Michaels speelt de bal door. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Ntaklas-FC 4:0

37e minuut.
Inworp. Kurtyka met een snelle inworp. Cotignola speelt de bal door. Pryliński is nu in balbezit. Pryliński haalt uit met een fantastische trap. Karagkiolidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolGR F.C. 48%, Ntaklas-FC 52%.
LiverpoolGR F.C. - Ntaklas-FC 4:0

46e minuut.
Michaels passt de bal zonder na te denken. Korsoy rent richting de bal. Korsoy passt de bal met de wreef. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lujambio rent richting de bal. Michaels verovert de bal door een tackle van achteren. Michaels probeert naar een medespeler te passen. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap. Szostak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Tyma probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kurtyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurtyka speelt de bal door. Łopatowicz met een sublieme pass. Echevarría geeft een lange en hoge pass. Szostak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Szczuka passt de bal met de wreef. Pryliński rent richting de bal. Pryliński passt de bal in één keer door. Ivgi is nu in balbezit. Ivgi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Echevarría speelt de bal door. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos passt de bal zonder na te denken. Korsoy rent richting de bal. Korsoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Lujambio passt de bal met de wreef. Tyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaels onderschept slim de pass. Michaels geeft een lange en hoge pass. Korsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Ntaklas-FC 5:0

70e minuut.
Klungelig pakt Kurtyka de bal. Kurtyka geeft een hoge lob. Pryliński heeft problemen om de bal te vangen. Ivgi is nu in balbezit. Ivgi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Łopatowicz kan de bal niet met de borst controleren. Cotignola is nu in balbezit. Cotignola met een sublieme pass. Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtyka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tseberopoulos rent richting de bal. Lujambio onderschept slim de pass. Lujambio passt de bal in één keer door. Kurtyka heeft problemen om de bal te vangen. Kurtyka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Szczuka rent richting de bal. Szczuka geeft een lange en hoge pass. Ivgi rent richting de bal. Ivgi haalt uit met een fantastische trap. Karagkiolidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Ntaklas-FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolGR F.C. 52%, Ntaklas-FC 48%.
LiverpoolGR F.C. - Ntaklas-FC 5:1