Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.A.O.K. fc Xaravgiakos Kaminion
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 17.7
uitstekend Schieten slecht
goed Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Basinas is nu in balbezit. Furios onderschept slim de pass. Furios met een sublieme pass. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Svolos trapt de bal weg van het doel. Topola kopt de bal weg. Câmpeanu kan de bal niet met de borst controleren. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Kolokotronis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Svolos is nu in balbezit. Svolos geeft de bal voor. Inworp. Demkó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Câmpeanu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cork speelt de bal door. Colman rent richting de bal. Colman passt de bal met de wreef. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Batsis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cork probeert naar een medespeler te passen. Câmpeanu rent richting de bal. Furios is nu in balbezit. Furios draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Iosifelis heeft problemen om de bal te vangen. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Kolokotronis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Xaravgiakos Kaminion 1:0

14e minuut.
Cork geeft de bal voor. Iosifelis kopt de bal weg. Klungelig pakt Kachris de bal. Furios is nu in balbezit. Furios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Furios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louis rent richting de bal. Furios verovert de bal door een tackle van achteren. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kolokotronis trapt de bal weg. Colman rent richting de bal. Colman passt de bal met de wreef. Furios rent richting de bal. Furios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tsaousakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Câmpeanu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Xaravgiakos Kaminion 2:0

23e minuut.
Kopanopoulos passt de bal zonder na te denken. Demkó is nu in balbezit. Demkó geeft een lange en hoge pass. Furios is nu in balbezit. Furios draait met de bal, schiet en ... Kolokotronis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Batsis is nu in balbezit. Colman verovert de bal door een tackle van achteren. Colman met een sublieme pass. Furios rent richting de bal. Furios haalt uit met een fantastische trap. Kolokotronis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Tsaousakis controleert de bal met de borst. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cork zal de hoekschop nemen. Colman heeft problemen om de bal te vangen. Colman geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Xaravgiakos Kaminion 3:0

28e minuut.
Iosifelis heeft problemen om de bal te vangen. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu speelt de bal door. Furios bereikt de bal nog maar net als eerste. Furios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Xaravgiakos Kaminion 4:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopanopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Demkó geeft de bal voor. Furios kopt de bal weg. Kolokotronis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Xaravgiakos Kaminion 5:0

35e minuut.
Demkó probeert naar een medespeler te passen. Furios bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Kolokotronis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Xaravgiakos Kaminion 6:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zinopoulos komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Cork onderschept slim de pass. Cork geeft een hoge lob. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Xaravgiakos Kaminion 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. fc 22%, Xaravgiakos Kaminion 78%.
P.A.O.K. fc - Xaravgiakos Kaminion 7:0

46e minuut.
Patemtzis komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kopanopoulos geeft een hoge lob. Svolos bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu onderschept slim de pass. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Kolokotronis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Xaravgiakos Kaminion 8:0

50e minuut.
Demkó met een snelle inworp. Câmpeanu speelt de bal door. Zinopoulos is nu in balbezit. Zinopoulos draait met de bal, schiet en ... Kolokotronis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Xaravgiakos Kaminion 9:0

57e minuut.
Colman verovert de bal door een tackle van achteren. Colman met een sublieme pass. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Kolokotronis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Xaravgiakos Kaminion 10:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amsterdamski komt het veld opgelopen. Varga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cork geeft een hoge lob. Câmpeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Kolokotronis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Xaravgiakos Kaminion 11:0

61e minuut.
Zinopoulos rent richting de bal. Zinopoulos passt de bal in één keer door. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Kolokotronis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Xaravgiakos Kaminion 12:0

64e minuut.
Kachris rent richting de bal. Colman onderschept slim de pass. Colman probeert naar een medespeler te passen. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Basinas is nu in balbezit. Colman onderschept slim de pass. Colman probeert naar een medespeler te passen. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Xaravgiakos Kaminion 13:0

67e minuut.
Kolokotronis trapt de bal weg van het doel. Demkó kopt de bal weg. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu passt de bal in één keer door. Basinas geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Xaravgiakos Kaminion 14:0

69e minuut.
Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski speelt de bal door. Demkó geeft een hoge lob. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Kopanopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski passt de bal zonder na te denken. Demkó rent richting de bal. Demkó geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Batsis passt de bal met de wreef. Eirinaios is nu in balbezit. Eirinaios probeert naar een medespeler te passen. Armenakis rent richting de bal. Armenakis haalt uit met een fantastische trap. Nenekidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Demkó verovert de bal door een tackle van achteren. Demkó speelt de bal door. Colman probeert naar een medespeler te passen. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cork is nu in balbezit. Cork passt de bal zonder na te denken. Zinopoulos probeert naar een medespeler te passen. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tsaousakis geeft een lange en hoge pass. Varga probeert de bal met de borst te controleren. Varga geeft een hoge lob. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. fc 18%, Xaravgiakos Kaminion 82%.
P.A.O.K. fc - Xaravgiakos Kaminion 14:0