Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Palace SKOKA FC
PLOP Tactiek 4-3-2-1
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 40.2
average Schieten solid
average Passen average
good Verdedigen average


2e minuut.
Katar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydol onderschept slim de pass. Rydol met een sublieme pass. Iglesias rent richting de bal. Iglesias draait met de bal, schiet en ... Jordán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Zanát is nu in balbezit. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanát rent richting de bal. Zanát haalt uit met een fantastische trap. Żeromski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Palace - SKOKA FC 0:1

18e minuut.
Katar rent richting de bal. Katar geeft een lange en hoge pass. Milkov kopt de bal weg. Abendroth rent richting de bal. Abendroth geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Daar is Marchand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchand passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Katar zal de hoekschop nemen. Marchand kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ogăraru met een sublieme pass. Zanát is nu in balbezit. Milkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanát is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bastien zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Abendroth geeft een lange en hoge pass. Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratyush tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pratyush krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Żeromski met een sublieme pass. Milkov kopt de bal weg. Fakhri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri haalt uit met een fantastische trap. Jordán probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Palace - SKOKA FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Palace 65%, SKOKA FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Palace - SKOKA FC 1:1

52e minuut.
Marchand is nu in balbezit. Zanát onderschept slim de pass. Zanát passt de bal zonder na te denken. Lizama is nu in balbezit. Lizama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lizama passt de bal met de wreef. Pratyush rent richting de bal. Pratyush geeft de bal voor. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cabrales rent richting de bal. Milkov is nu in balbezit. Lacasa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lacasa krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov onderschept slim de pass. Milkov met een sublieme pass. Iglesias rent richting de bal. Iglesias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Palace 61%, SKOKA FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Palace - SKOKA FC 1:1