Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Electricos Patos Desbocados
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Guaba speelt de bal door. Piñeiro rent richting de bal. Osorio rent richting de bal. Piñeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Piñeiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Crisostomo verovert de bal door een tackle van achteren. Crisostomo met een sublieme pass. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Moya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mendizábal neemt de hoekschop. Nadal krijgt zijn hoofd ertegen. Alonso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Electricos - Patos Desbocados 0:1

28e minuut.
Guaba speelt de bal door. Klungelig pakt Adrián de bal. Mejía speelt de bal door. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Moreno geeft de bal voor. Alonso bokst de bal weg.

30e minuut.
Mejía passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Crisostomo rent richting de bal. Crisostomo passt de bal met de wreef. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal haalt uit met een fantastische trap. Alonso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Electricos - Patos Desbocados 0:2

33e minuut.
Piñeiro speelt de bal door. Benítez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López. Benítez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Mejía passt de bal in één keer door. López is nu in balbezit. López geeft een lange en hoge pass. Guaba rent richting de bal. Guaba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Electricos 52%, Patos Desbocados 48%.
Toros Electricos - Patos Desbocados 0:2

50e minuut.
Piñeiro onderschept slim de pass. Crisostomo geeft een hoge lob. Daar is Adrián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft een hoge lob. Alonso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal met een sublieme pass. Mejía is nu in balbezit. Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Godoy kopt de bal weg. Guaba speelt de bal door. Asensio probeert naar een medespeler te passen. Piñeiro rent richting de bal. Piñeiro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Adrián geeft een lange en hoge pass. Moya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mendizábal is nu in balbezit. Mendizábal schiet op doel. Alonso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Electricos 64%, Patos Desbocados 36%.
Toros Electricos - Patos Desbocados 0:2