Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawaii Kouen Akai Kaeru
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Daar is Sakurai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakurai passt de bal met de wreef. Hiraoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoyasu is nu in balbezit. Motoyasu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nakayama rent richting de bal. Shikamaru rent richting de bal. Kaburaki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaburaki krijgt een gele kaart. Shikamaru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Shikamaru kan niet meer verder spelen. Tanaka komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Meta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Kitano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Seto geeft de bal voor. Inworp. Kondo met een snelle inworp. Motoyasu is nu in balbezit. Motoyasu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ichikawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Okano de bal. Okano geeft een lange en hoge pass. Hiraoka rent richting de bal. Hiraoka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaii Kouen - Akai Kaeru 1:0

27e minuut.
Sakurai geeft de bal voor. Okano kopt de bal weg. Klungelig pakt Nikai de bal. Hiraoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiraoka haalt uit met een fantastische trap. Narazki bokst de bal weg.

33e minuut.
Kitano trapt de bal weg van het doel. Sakurai kopt de bal weg. Hiraoka rent richting de bal. Hiraoka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Noda de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Iwamoto speelt de bal door. Ichikawa controleert de bal met de borst. Kiyokumo rent richting de bal. Kiyokumo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaii Kouen 55%, Akai Kaeru 45%.
Kawaii Kouen - Akai Kaeru 1:0

57e minuut.
Kaburaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta verovert de bal door een tackle van achteren. Meta passt de bal in één keer door. Nakayama is nu in balbezit. Nakayama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Narazki trapt de bal weg van het doel. Kiyokumo kopt de bal weg. Daar is Yokotani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motoyasu is nu in balbezit. Motoyasu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kaburaki rent richting de bal. Kiyokumo verovert de bal door een tackle van achteren. Tanaka speelt de bal door. Nakayama is nu in balbezit. Nakayama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Inoue komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaii Kouen 47%, Akai Kaeru 53%.
Kawaii Kouen - Akai Kaeru 1:0