Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fávísir Æðarfuglar Vægir Flóar
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Fjölnisson is nu in balbezit. Narfason verovert de bal door een tackle van achteren. Narfason met een sublieme pass. Alexandersson rent richting de bal. Alexandersson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Davíðsson geeft de bal voor. Jónatansson heeft problemen om de bal te vangen. Þorleifsson met een sublieme pass. Alexandersson is nu in balbezit. Alexandersson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Aðalbjörnsson speelt de bal door. Hansson rent richting de bal. Aðalbjörnsson onderschept slim de pass. Daar is Kristbergsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristbergsson haalt uit met een fantastische trap. Bogason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fávísir Æðarfuglar - Vægir Flóar 0:1

29e minuut.
Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristbergsson begaat een overtreding. Hansson raakt geblesseerd tijdens het duel. Sævarsson met een snel genomen vrije trap. Daar is Davíðsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandersson rent richting de bal. Alexandersson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fávísir Æðarfuglar - Vægir Flóar 1:1

38e minuut.
Hilmarsson heeft problemen om de bal te vangen. Alexandersson rent richting de bal. Arnaldsson onderschept slim de pass. Hilmarsson rent richting de bal. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap. Sæmundsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fávísir Æðarfuglar - Vægir Flóar 2:1

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sæmundsson niet meer kan verder spelen. Gunnleifsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fávísir Æðarfuglar 43%, Vægir Flóar 57%.
Fávísir Æðarfuglar - Vægir Flóar 2:1

48e minuut.
Þorleifsson rent richting de bal. Sævarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sævarsson passt de bal met de wreef. Hilmarsson rent richting de bal. Hilmarsson geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fávísir Æðarfuglar - Vægir Flóar 3:1

52e minuut.
Gunnleifsson met een harde bal richting middenveld. Aðalbjörnsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Pálmason de bal. Kristbergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Kristbergsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Davíðsson geeft de bal voor. Inworp. Guðmundsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson schiet op doel. Gunnleifsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Arnaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson met een sublieme pass. Alexandersson rent richting de bal. Alexandersson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fávísir Æðarfuglar - Vægir Flóar 4:1

80e minuut.
Sævarsson rent richting de bal. Sævarsson probeert naar een medespeler te passen. Pálmason geeft een lange en hoge pass. Alexandersson is nu in balbezit. Alexandersson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fávísir Æðarfuglar - Vægir Flóar 5:1

83e minuut.
Aðalbjörnsson is nu in balbezit. Aðalbjörnsson passt de bal zonder na te denken. Pálmason heeft problemen om de bal te vangen. Kristbergsson rent richting de bal. Kristbergsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Aðalbjörnsson rent richting de bal. Dagbjartsson verovert de bal door een tackle van achteren. Dagbjartsson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alexandersson de bal. Alexandersson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fávísir Æðarfuglar 46%, Vægir Flóar 54%.
Fávísir Æðarfuglar - Vægir Flóar 5:1