Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GVV ФК Розова долина 1948
MOI3kril Tactiek ***
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
71.1 gemiddelde waardering 66.1
uitmuntend Schieten solide
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Obara speelt de bal door. Szpila bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpila passt de bal zonder na te denken. Csernyánszki geeft een hoge lob. Kostov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GVV - ФК Розова долина 1948 1:0

20e minuut.
Khắc Cường passt de bal met de wreef. Klem rent richting de bal. Klem passt de bal zonder na te denken. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
van Nieuwkercke maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kasapski rent richting de bal. Szpila rent richting de bal. Szpila geeft de bal voor. Kostov maakt een snoekduik en kopt de bal. van Nieuwkercke bokst de bal weg.

34e minuut.
Daar is Boyanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostov is nu in balbezit. Yanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Gachev is nu in balbezit. Gachev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobromirov onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Csernyánszki zal de hoekschop nemen. Gachev maakt een snoekduik en kopt de bal. van Nieuwkercke bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GVV 40%, ФК Розова долина 1948 60%.
GVV - ФК Розова долина 1948 1:0

46e minuut.
Klem probeert naar een medespeler te passen. Szpila is nu in balbezit. Szpila passt de bal zonder na te denken. Csernyánszki geeft de bal voor. Gachev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GVV - ФК Розова долина 1948 2:0

51e minuut.
Szpila rent richting de bal. Szpila passt de bal met de wreef. Kostov rent richting de bal. Kostov schiet op doel. van Nieuwkercke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GVV - ФК Розова долина 1948 3:0

56e minuut.
Khắc Cường kopt de bal weg. Yanchev rent richting de bal. Yanchev geeft een hoge lob. Caraffa rent richting de bal. Caraffa draait met de bal, schiet en ... Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Klem passt de bal in één keer door. Csernyánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernyánszki speelt de bal door. Kostov heeft problemen om de bal te vangen. Kostov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kostov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gachev legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. van Nieuwkercke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GVV - ФК Розова долина 1948 4:0

73e minuut.
Khắc Cường onderschept slim de pass. Csernyánszki rent richting de bal. Csernyánszki passt de bal met de wreef. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov draait met de bal, schiet en ... van Nieuwkercke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cvetev komt het veld opgelopen. Sokerov komt het veld opgelopen. Dzhambazov komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klem zal de hoekschop nemen. Kostov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GVV - ФК Розова долина 1948 5:0

76e minuut.
Klem is nu in balbezit. Klem geeft een lange en hoge pass. Kostov kopt de bal weg. Dzhambazov heeft problemen om de bal te vangen. Dzhambazov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cvetev is nu in balbezit. Cvetev speelt de bal door. Szpila bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpila geeft een lange en hoge pass. Kostov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GVV - ФК Розова долина 1948 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GVV 49%, ФК Розова долина 1948 51%.
GVV - ФК Розова долина 1948 6:0