Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Kukësi K.F Tirama
Normal Tactiek taktikë 343
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 44.7
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen solid
weak Verdedigen average


3e minuut.
Kullaj speelt de bal door. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru passt de bal in één keer door. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kullaj kopt de bal weg. Muriqi is nu in balbezit. Zguro onderschept slim de pass. Llaskuci onderschept slim de pass. Llaskuci schiet op doel. Isai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bicheru rent richting de bal. Bicheru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - K.F Tirama 0:1

8e minuut.
Gremniku kopt de bal weg. Daar is Fani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiumefreddo geeft de bal voor. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kabashi geeft een hoge lob. Llaskuci kopt de bal weg. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Isai trapt de bal weg. Daar is Rrudha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci schiet op doel. Zguro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bicheru is nu in balbezit. Muriqi rent richting de bal. Klungelig pakt Llaskuci de bal. Llaskuci schiet op doel. Isai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - K.F Tirama 0:2

19e minuut.
Fani bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi onderschept slim de pass. Muriqi passt de bal zonder na te denken. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - K.F Tirama 0:3

26e minuut.
Fani probeert naar een medespeler te passen. Demaqi is nu in balbezit. Bicheru onderschept slim de pass. Bicheru geeft de bal voor. Muriqi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gjakova verovert de bal door een tackle van achteren. Gjakova geeft een lange en hoge pass. Muslimi heeft problemen om de bal te vangen. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fani rent richting de bal. Fiumefreddo onderschept slim de pass. Fiumefreddo met een sublieme pass. Muriqi heeft problemen om de bal te vangen. Muriqi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kabashi geeft de bal voor. Bicheru kopt de bal weg. Muriqi rent richting de bal. Muriqi schiet op doel. Muslimi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Çukani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabashi met een snelle inworp. Kullaj geeft een lange en hoge pass. Muriqi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kullaj kopt de bal weg. Daar is Llaskuci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llaskuci probeert naar een medespeler te passen. Muriqi probeert de bal met de borst te controleren. Muriqi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Fani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiumefreddo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fana de bal. Muriqi rent richting de bal. Muriqi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bicheru met de inworp. Fiumefreddo is nu in balbezit. Ukëmema tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ukëmema krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kullaj speelt de bal door. Llaskuci rent richting de bal. Llaskuci geeft de bal voor. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kullaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullaj geeft een hoge lob. Bicheru kopt de bal weg. Daar is Muriqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muriqi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Bicheru rent richting de bal. Bicheru passt de bal in één keer door. Muriqi rent richting de bal. Muriqi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Çukani speelt de bal door. Ukëmema rent richting de bal. Ukëmema geeft de bal voor. Kolgeci rent richting de bal. Kolgeci schiet op doel. Divjaka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - K.F Tirama 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kukësi 76%, K.F Tirama 24%.
AC Kukësi - K.F Tirama 1:3

47e minuut.
Bicheru onderschept slim de pass. Bicheru met een sublieme pass. Llaskuci probeert naar een medespeler te passen. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kullaj geeft de bal voor. Fana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Isai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fani speelt de bal door. Bicheru rent richting de bal. Bicheru passt de bal in één keer door. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rrudha is nu in balbezit. Fiumefreddo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiumefreddo passt de bal met de wreef. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - K.F Tirama 1:4

57e minuut.
Kabashi geeft een hoge lob. Fiumefreddo controleert de bal met de borst. Fiumefreddo met een sublieme pass. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Llaskuci heeft problemen om de bal te vangen. Llaskuci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Fiumefreddo speelt de bal door. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru met een sublieme pass. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi draait met de bal, schiet en ... Isai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - K.F Tirama 1:5

60e minuut.
Llaskuci rent richting de bal. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fani rent richting de bal. Muriqi onderschept slim de pass. Muriqi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bicheru rent richting de bal. Bicheru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - K.F Tirama 1:6

65e minuut.
Gjakova is nu in balbezit. Gjakova geeft een hoge lob. Muslimi heeft problemen om de bal te vangen. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - K.F Tirama 1:7

65e minuut.
Ukëmema is nu in balbezit. Ukëmema passt de bal zonder na te denken. Zguro is nu in balbezit. Muriqi verovert de bal door een tackle van achteren. Muriqi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Isai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Gjakova onderschept slim de pass. Fiumefreddo is nu in balbezit. Fiumefreddo geeft een lange en hoge pass. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci draait met de bal, schiet en ... Isai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Gjakova met een sublieme pass. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi met een sublieme pass. Llaskuci rent richting de bal. Llaskuci draait met de bal, schiet en ... Paal!

73e minuut.
Çukani passt de bal in één keer door. Kullaj rent richting de bal. Kullaj geeft een lange en hoge pass. Muslimi heeft problemen om de bal te vangen. Bicheru is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Fiumefreddo geeft een lange en hoge pass. Bicheru kopt de bal weg. Daar is Fana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Isai speelt de bal door. Fiumefreddo kopt de bal weg. Gjakova geeft een lange en hoge pass. Llaskuci rent richting de bal. Llaskuci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bicheru verovert de bal door een tackle van achteren. Bicheru met een sublieme pass. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci geeft de bal voor. Muriqi springt en kopt de bal. Isai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Fiumefreddo geeft een lange en hoge pass. Isai probeert naar een medespeler te passen. Kullaj speelt de bal door. Muriqi heeft problemen om de bal te vangen. Muriqi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - K.F Tirama 1:8

87e minuut.
Bicheru is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Llaskuci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muriqi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - K.F Tirama 1:9

90e minuut.
Fiumefreddo geeft een lange en hoge pass. Muslimi kopt de bal weg. Bicheru rent richting de bal. Bicheru schiet op doel. Muslimi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - K.F Tirama 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kukësi 79%, K.F Tirama 21%.
AC Kukësi - K.F Tirama 1:10