Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Ulis Victoria II
Normal Tactiek exotic
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 41.8
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Mkchyan geeft een hoge lob. Inworp. Dámosy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tummolo geeft de bal voor. Lelesz springt en kopt de bal. Amatuni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ohanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlósi verovert de bal door een tackle van achteren. Tummolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tummolo geeft een lange en hoge pass. Lelesz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Tarlósi passt de bal in één keer door. Dámosy is nu in balbezit. Dámosy passt de bal in één keer door. Przyłuski rent richting de bal. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Terryan geeft een hoge lob. Inworp. Dámosy met de inworp. Tummolo is nu in balbezit. Tummolo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Przyłuski probeert naar een medespeler te passen. Lelesz speelt de bal door. Khachikyan is nu in balbezit. Tarlósi onderschept slim de pass. Tarlósi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Terryan controleert de bal met de borst. Tummolo is nu in balbezit. Tummolo passt de bal met de wreef. Lelesz rent richting de bal. Lelesz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Berberyan kopt de bal weg. Tummolo is nu in balbezit. Tummolo geeft een lange en hoge pass. Lelesz krijgt zijn hoofd ertegen. Amatuni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Dámosy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valdemarin komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Teymuryan rent richting de bal. Teymuryan passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdemarin met een snelle inworp. Tummolo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tarlósi probeert de bal met de borst te controleren. Tummolo met een sublieme pass. Lelesz heeft problemen om de bal te vangen. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ulis 81%, Victoria II 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Ulis - Victoria II 0:0

55e minuut.
Mkchyan rent richting de bal. Mkchyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdemarin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tummolo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lelesz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ulis - Victoria II 0:1

62e minuut.
Valdemarin probeert de bal aan de voet te houden. Valdemarin geeft de bal voor. Lelesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelesz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ulis - Victoria II 0:2

64e minuut.
Liturgista rent richting de bal. Liturgista geeft een lange en hoge pass. Valdemarin geeft een lange en hoge pass. Lelesz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ulis - Victoria II 0:3

69e minuut.
Tarlósi is nu in balbezit. Khachikyan onderschept slim de pass. Khachikyan speelt de bal door. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Tarlósi kopt de bal weg. Lelesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski draait met de bal, schiet en ... Amatuni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlósi onderschept slim de pass. Tarlósi met een sublieme pass. Lelesz rent richting de bal. Lelesz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tummolo met een sublieme pass. Klungelig pakt Lelesz de bal. Met opzet legt Teymuryan zijn tegenspeler op de grond. Teymuryan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

90e minuut.
Amatuni probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tummolo met de inworp. Valdemarin geeft een lange en hoge pass. Lelesz krijgt zijn hoofd ertegen. Amatuni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ulis 87%, Victoria II 13%.
FK Ulis - Victoria II 0:3