Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-23 19:19
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Kiion Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3019
Kiion Raspaleni Pijači
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 18.3
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Valentin is nu in balbezit. Valentin met een sublieme pass. Torov met een sublieme pass. Toivakainen is nu in balbezit. Toivakainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiion - Raspaleni Pijači 1:0

7e minuut.
Buhoiu met een sublieme pass. Couraca heeft problemen om de bal te vangen. Couraca passt de bal met de wreef. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kiion - Raspaleni Pijači 2:0

11e minuut.
Martinuš met een snelle inworp. Valentin rent richting de bal. Acev begaat een overtreding. Acev krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Lehkonen met een sublieme pass. Daar is Buhoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buhoiu geeft een lange en hoge pass. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiion - Raspaleni Pijači 3:0

17e minuut.
Couraca met een sublieme pass. Toivakainen rent richting de bal. Novakov rent richting de bal. Toivakainen verovert de bal door een tackle van achteren. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jančevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Buhoiu geeft een lange en hoge pass. Couraca is nu in balbezit. Couraca haalt uit met een fantastische trap. Ognjanovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Clujeanul met een sublieme pass. Torov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toivakainen rent richting de bal. Torov rent richting de bal. Torov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiion - Raspaleni Pijači 4:0

34e minuut.
Rašaikov verovert de bal door een tackle van achteren. Clujeanul rent richting de bal. Rašaikov begaat een overtreding. Rašaikov krijgt een gele kaart. Clujeanul raakt geblesseerd tijdens het duel. Clujeanul zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Toivakainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiion - Raspaleni Pijači 5:0

35e minuut.
Valentin speelt de bal door. Daar is Toivakainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torov bereikt de bal nog maar net als eerste. Torov passt de bal zonder na te denken. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiion - Raspaleni Pijači 6:0

44e minuut.
Kosovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovič geeft een lange en hoge pass. Couraca is nu in balbezit. Couraca haalt uit met een fantastische trap. Ognjanovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiion - Raspaleni Pijači 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiion 40%, Raspaleni Pijači 60%.
Kiion - Raspaleni Pijači 7:0

46e minuut.
Acev is nu in balbezit. Acev met een sublieme pass. Botezan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašaikov onderschept slim de pass. Rašaikov draait met de bal, schiet en ... Češković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiion - Raspaleni Pijači 7:1

48e minuut.
Daar is Acev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen passt de bal met de wreef. Couraca rent richting de bal. Couraca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Torov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiion - Raspaleni Pijači 8:1

55e minuut.
Daskalov rent richting de bal. Torov onderschept slim de pass. Torov speelt de bal door. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daskalov geeft een hoge lob. Acev rent richting de bal. Couraca rent richting de bal. Klungelig pakt Couraca de bal. Couraca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Lehkonen met de inworp. Torov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pančev ... Strafschop! Torov raakt geblesseerd tijdens het duel. Toivakainen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kiion - Raspaleni Pijači 9:1

72e minuut.
Botezan geeft een hoge lob. Torov bereikt de bal nog maar net als eerste. Torov passt de bal zonder na te denken. Toivakainen heeft problemen om de bal te vangen. Toivakainen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen verovert de bal door een tackle van achteren. Toivakainen met een sublieme pass. Torov rent richting de bal. Torov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Toivakainen heeft problemen om de bal te vangen. Novakov is nu in balbezit. Toivakainen verovert de bal door een tackle van achteren. Toivakainen met een sublieme pass. Couraca is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Couraca rent richting de bal. Couraca haalt uit met een fantastische trap. Paal!

84e minuut.
Clujeanul rent richting de bal. Pančev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clujeanul. Clujeanul krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiion 28%, Raspaleni Pijači 72%.
Kiion - Raspaleni Pijači 9:1