Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teški Mečevi Svirepi Demoni
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
19.2 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Stamenkovski passt de bal zonder na te denken. Todevski is nu in balbezit. Salevski rent richting de bal. Jakimovski is nu in balbezit. Jakimovski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Teški Mečevi - Svirepi Demoni 1:0

20e minuut.
Trpkoski passt de bal zonder na te denken. Todevski rent richting de bal. Stojčev begaat een overtreding. Stojčev krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Popev rent richting de bal. Grupčev rent richting de bal. Stavrevski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grupčev moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Grupčev kan niet meer verder spelen. Načev komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Načev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mladenov is nu in balbezit. Met opzet legt Stavrevski zijn tegenspeler op de grond. Stavrevski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teški Mečevi 61%, Svirepi Demoni 39%.
Teški Mečevi - Svirepi Demoni 1:0

60e minuut.
Zdravkov met de inworp. Stavrevski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Načev. Načev krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Zdravkov kopt de bal weg. Stavrevski is nu in balbezit. Met opzet legt Načev zijn tegenspeler op de grond. Načev krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Popev rent richting de bal. Stavrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popev. Popev krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Salevski passt de bal in één keer door. Sedloski is nu in balbezit. Sedloski passt de bal zonder na te denken. Mladenov rent richting de bal. Mladenov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Teški Mečevi - Svirepi Demoni 1:1

78e minuut.
Trpkoski met de inworp. Todevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todevski schiet op doel. Georgievski kopt de bal weg. Salevski probeert de bal aan de voet te houden. Grupčev bokst de bal weg.

79e minuut.
Salevski kopt de bal weg. Jakimovski controleert de bal met de borst. Salevski rent richting de bal. Jakimovski verovert de bal door een tackle van achteren. Jakimovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jakimovski rent richting de bal. Mazneikov rent richting de bal. Jakimovski onderschept slim de pass. Jakimovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teški Mečevi - Svirepi Demoni 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teški Mečevi 30%, Svirepi Demoni 70%.
Teški Mečevi - Svirepi Demoni 2:1