Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soto FC psicoboys
Barca Ofensiva Tactiek yoyo 2
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 48.9
matig Schieten solide
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


16e minuut.
Correira verovert de bal door een tackle van achteren. D`Afflitto verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Aebi ... Strafschop! Aebi krijgt een gele kaart. D`Afflitto raakt geblesseerd tijdens het duel. Koclęga neemt de penalty, wat een uithaal! Fernández de Mendiola bokst de bal weg. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Fernández de Mendiola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soto FC - psicoboys 0:1

17e minuut.
D`Afflitto verovert de bal door een tackle van achteren. D`Afflitto passt de bal met de wreef. Koclęga heeft problemen om de bal te vangen. Koclęga schiet op doel. Fernández de Mendiola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soto FC - psicoboys 0:2

26e minuut.
Svorcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo is nu in balbezit. Calvo geeft de bal voor. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga draait met de bal, schiet en ... Fernández de Mendiola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soto FC 56%, psicoboys 44%.
Soto FC - psicoboys 0:2

50e minuut.
Gartenzwerg geeft een lange en hoge pass. Albornoz rent richting de bal. Albornoz met een sublieme pass. Koclęga rent richting de bal. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Fernández de Mendiola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Calvo kopt de bal weg. Klungelig pakt D`Afflitto de bal. D`Afflitto probeert naar een medespeler te passen. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Quesada is nu in balbezit. Quesada geeft een hoge lob. Inworp. Svorcan met de inworp. Tatu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Calvo met een sublieme pass. Correira bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga onderschept slim de pass. Koclęga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Albornoz schiet op doel. Négyesi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Correira de bal onder controle te krijgen. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga draait met de bal, schiet en ... Fernández de Mendiola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández geeft een hoge lob. Gartenzwerg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia draait met de bal, schiet en ... González bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soto FC 56%, psicoboys 44%.
Soto FC - psicoboys 0:2