Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Asena-Textil` Ungheni `Infinity Inc` Rîşcani
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Ambu is nu in balbezit. Panea verovert de bal door een tackle van achteren. Panea met een sublieme pass. Nederiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nederiţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daghi geeft een hoge lob. Crîşătiochin heeft problemen om de bal te vangen. Gondiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nederiţă rent richting de bal. Nederiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - `Infinity Inc` Rîşcani 1:0

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Jurja de bal onder controle te krijgen. Borşcievici rent richting de bal. Postovan begaat een overtreding. Borşcievici wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Crîşătiochin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nederiţă is nu in balbezit. Crîşătiochin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nederiţă wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nederiţă kan niet meer verder spelen. Cogan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Asena-Textil` Ungheni 40%, `Infinity Inc` Rîşcani 60%.
`Asena-Textil` Ungheni - `Infinity Inc` Rîşcani 1:0

55e minuut.
Gondiu geeft de bal voor. Canuda kopt de bal weg. Bondarenco heeft problemen om de bal te vangen. Cogan is nu in balbezit. Cogan schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gondiu rent richting de bal. Cogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Canuda geeft een lange en hoge pass. Bondarenco probeert de bal aan de voet te houden. Cogan is nu in balbezit. Cogan schiet op doel. Goffenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - `Infinity Inc` Rîşcani 2:0

88e minuut.
Canuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Anţibor rent richting de bal. Anţibor passt de bal in één keer door. Cogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogan schiet op doel. Goffenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Asena-Textil` Ungheni 49%, `Infinity Inc` Rîşcani 51%.
`Asena-Textil` Ungheni - `Infinity Inc` Rîşcani 2:0