Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reich F.C. JLGM
Internacional Tactiek JUL
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 50.2
excellent Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen very good


14e minuut.
bin Nik rent richting de bal. bin Nik geeft een lange en hoge pass. Sandoval kopt de bal weg. Chapa Quente rent richting de bal. Chapa Quente schiet op doel. Brouckaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chapa Quente bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapa Quente draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - JLGM 1:0

16e minuut.
Krasucki controleert de bal met de borst. Mystek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Góndola de bal. Kalník rent richting de bal. Kalník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Weineck rent richting de bal. Kazanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kazanowski speelt de bal door. Chapa Quente rent richting de bal. Chapa Quente haalt uit met een fantastische trap. Brouckaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Butragueño is nu in balbezit. Butragueño geeft de bal voor. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel. Brouckaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Butragueño geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chapa Quente springt en kopt de bal. Brouckaert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Brouckaert met een sublieme pass. Kalník kopt de bal weg. Góndola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. Vidović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
bin Nik rent richting de bal. bin Nik geeft de bal voor. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval schiet op doel. Brouckaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - JLGM 2:0

42e minuut.
Chapa Quente passt de bal met de wreef. Kazanowski is nu in balbezit. Vega is nu in balbezit. Chapa Quente onderschept slim de pass. Chapa Quente schiet op doel. Brouckaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reich F.C. 43%, JLGM 57%.
Reich F.C. - JLGM 2:0

55e minuut.
Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca geeft de bal voor. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník draait met de bal, schiet en ... Vidović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - JLGM 2:1

59e minuut.
Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski speelt de bal door. Chapa Quente bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapa Quente schiet op doel. Brouckaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - JLGM 3:1

60e minuut.
Klungelig pakt Krasucki de bal. Krasucki passt de bal zonder na te denken. Vega is nu in balbezit. Chapa Quente onderschept slim de pass. Chapa Quente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mystek is nu in balbezit. Gonzalito maakt een afschuwelijke overtreding. Mystek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weineck zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krasucki rent richting de bal. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. Vidović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Góndola geeft een lange en hoge pass. Weineck kopt de bal weg. Mystek rent richting de bal. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ros verovert de bal door een tackle van achteren. Ros met een sublieme pass. Kazanowski probeert naar een medespeler te passen. Chapa Quente heeft problemen om de bal te vangen. Chapa Quente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Butragueño rent richting de bal. Butragueño passt de bal in één keer door. Kazanowski probeert naar een medespeler te passen. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Brouckaert met een harde bal richting middenveld. Weineck kopt de bal weg. Daar is Gonzalito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mystek rent richting de bal. Mystek draait met de bal, schiet en ... Vidović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Brouckaert met een sublieme pass. Mystek kopt de bal weg. Daar is Gonzalito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reich F.C. 45%, JLGM 55%.
Reich F.C. - JLGM 3:1