Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukgong Kwoojo JiSungUnited
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Soo-Byung rent richting de bal. Lee-Shin onderschept slim de pass. Lee-Shin met een sublieme pass. Lee-Hong heeft problemen om de bal te vangen. Lee-Hong schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lee-Son verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Son passt de bal in één keer door. Lee-Hong rent richting de bal. Lee-Hong schiet op doel. Hotyou probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Ling-Hyu is nu in balbezit. Ling-Hyu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yong-Hyun met een snelle inworp. Chan-Hyuong geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ling-Hyu met een sublieme pass. Hiu-Wong is nu in balbezit. Lee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Wong verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu-Wong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lo-Song met een snelle inworp. Soo-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Shin verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Shin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tsun-Tei passt de bal met de wreef. Hiu-Wong is nu in balbezit. Hiu-Wong passt de bal in één keer door. Dae-Ui rent richting de bal. Dae-Ui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukgong Kwoojo 48%, JiSungUnited 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bukgong Kwoojo - JiSungUnited 0:0

49e minuut.
Wang-Kwoo speelt de bal door. Lee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Byung speelt de bal door. Lee-Hong is nu in balbezit. Lee-Hong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Han-Bum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Shin rent richting de bal. Lee-Shin passt de bal zonder na te denken. Lee-Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Hong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lee-Son geeft een lange en hoge pass. Daar is Soo-Byung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soo-Byung met een sublieme pass. Hiu-Wong is nu in balbezit. Hiu-Wong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukgong Kwoojo - JiSungUnited 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukgong Kwoojo 44%, JiSungUnited 56%.
Bukgong Kwoojo - JiSungUnited 1:0