Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turquoises Chiropteres Dangereux Diables
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Binya is nu in balbezit. Dang onderschept slim de pass. Dang met een sublieme pass. M`Beng bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Bendegue passt de bal zonder na te denken. Oyono is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medjo. Oyono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oyono zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
M`Beng rent richting de bal. Binya onderschept slim de pass. Dang verovert de bal door een tackle van achteren. Dang haalt uit met een fantastische trap. Kong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bisseck passt de bal zonder na te denken. Bithe is nu in balbezit. M`Beng bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beng draait met de bal, schiet en ... Kong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
M`Beng speelt de bal door. Moreau rent richting de bal. Moreau speelt de bal door. M`Beng rent richting de bal. M`Beng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turquoises Chiropteres 51%, Dangereux Diables 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turquoises Chiropteres - Dangereux Diables 0:0

85e minuut.
Tesso rent richting de bal. Essomba speelt de bal door. Tamen is nu in balbezit. Atanga verovert de bal door een tackle van achteren. Atanga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turquoises Chiropteres 45%, Dangereux Diables 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turquoises Chiropteres - Dangereux Diables 0:0