Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Majestic Academy Tisha
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 35.9
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Popielarz met een sublieme pass. Klungelig pakt Illyés de bal. Illyés passt de bal zonder na te denken. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Quaye geeft een hoge lob. Popielarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielarz passt de bal in één keer door. Illyés rent richting de bal. Illyés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ocran verovert de bal door een tackle van achteren. Matamala probeert naar een medespeler te passen. Trosiński rent richting de bal. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Illyés is nu in balbezit. Trosiński is nu in balbezit. Illyés rent richting de bal. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Illyés probeert naar een medespeler te passen. Trosiński is nu in balbezit. Essuman rent richting de bal. Illyés verovert de bal door een tackle van achteren. Illyés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mintah is nu in balbezit. Trosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Trosiński draait met de bal, schiet en ... Banini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Majestic Academy - Tisha 0:1

20e minuut.
Quaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaye probeert naar een medespeler te passen. Trosiński heeft problemen om de bal te vangen. Illyés is nu in balbezit. Illyés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Botchway is nu in balbezit. Botchway geeft een lange en hoge pass. Essuman is nu in balbezit. Trosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Trosiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Mintah rent richting de bal. Illyés onderschept slim de pass. Yardly met een sublieme pass. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Obeng-Darko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Majestic Academy - Tisha 0:2

35e minuut.
Essuman trapt de bal weg van het doel. Popielarz kopt de bal weg. Klungelig pakt Abu de bal. Illyés rent richting de bal. Illyés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Quaye passt de bal zonder na te denken. Illyés is nu in balbezit. Illyés passt de bal in één keer door. Trosiński is nu in balbezit. Trosiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Trosiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boza komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Popielarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés rent richting de bal. Illyés passt de bal met de wreef. Popielarz rent richting de bal. Popielarz geeft een hoge lob. Banini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boza bereikt de bal nog maar net als eerste. Boza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Majestic Academy - Tisha 0:3

42e minuut.
Quaye speelt de bal door. Boza is nu in balbezit. Essuman rent richting de bal. Boza onderschept slim de pass. Boza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Majestic Academy - Tisha 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majestic Academy 78%, Tisha 22%.
Majestic Academy - Tisha 0:4

49e minuut.
Matamala probeert naar een medespeler te passen. Boza bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés is nu in balbezit. Illyés schiet op doel. Obeng-Darko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Majestic Academy - Tisha 0:5

51e minuut.
Inworp. Essuman komt het veld opgelopen. Tekye-Menson met een snelle inworp. Ocran rent richting de bal. Ocran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Popielarz met een sublieme pass. Quaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardly met een sublieme pass. Illyés is nu in balbezit. Illyés draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Yardly bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Boza rent richting de bal. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés haalt uit met een fantastische trap. Banini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Obeng-Darko is nu in balbezit. Illyés verovert de bal door een tackle van achteren. Boza is nu in balbezit. Boza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Boza geeft een lange en hoge pass. Daar is Yardly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illyés is nu in balbezit. Illyés haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Majestic Academy - Tisha 0:6

66e minuut.
Mintah is nu in balbezit. Illyés onderschept slim de pass. Illyés passt de bal met de wreef. Boza bereikt de bal nog maar net als eerste. Boza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Majestic Academy - Tisha 0:7

68e minuut.
Essuman trapt de bal weg van het doel. Daar is Matamala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illyés is nu in balbezit. Boza rent richting de bal. Boza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hammond passt de bal zonder na te denken. Boza is nu in balbezit. Illyés rent richting de bal. Boza is nu in balbezit. Boza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Banini trapt de bal weg van het doel. Popielarz kopt de bal weg. Boza is nu in balbezit. Boza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Quansah kopt de bal weg. Illyés heeft problemen om de bal te vangen. Illyés speelt de bal door. Boza bereikt de bal nog maar net als eerste. Boza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Majestic Academy - Tisha 0:8

82e minuut.
Pantsil komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Popielarz geeft een lange en hoge pass. Pantsil rent richting de bal. Pantsil met een sublieme pass. Illyés rent richting de bal. Illyés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Majestic Academy - Tisha 0:9

89e minuut.
Yardly rent richting de bal. Illyés onderschept slim de pass. Illyés passt de bal in één keer door. Boza is nu in balbezit. Boza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majestic Academy 66%, Tisha 34%.
Majestic Academy - Tisha 0:9