Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Muğla Belediye SK Göztepe Rokades
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Tsolakidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Christodoulou probeert naar een medespeler te passen. Koudas rent richting de bal. Kürşad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürşad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Hadjifedonos met een sublieme pass. Eralp rent richting de bal. Eralp geeft een lange en hoge pass. Kürşad rent richting de bal. Kürşad schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Muğla Belediye SK - Göztepe Rokades 0:1

7e minuut.
Millis onderschept slim de pass. Millis speelt de bal door. Kürşad is nu in balbezit. Kürşad draait met de bal, schiet en ... Kleovoulou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Muğla Belediye SK - Göztepe Rokades 0:2

11e minuut.
Hadjifedonos met de inworp. Mavris rent richting de bal. Mavris passt de bal met de wreef. Grivas rent richting de bal. Grivas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Stylianou geeft de bal voor. Inworp. Kadri met de inworp. Hasoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasoğlan geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Vattis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Christodoulou met een sublieme pass. Kürşad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manyera. Manyera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muğla Belediye SK 45%, Göztepe Rokades 55%.
Muğla Belediye SK - Göztepe Rokades 0:2

63e minuut.
Christodoulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Christodoulou speelt de bal door. Sıdal heeft problemen om de bal te vangen. Kürşad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürşad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Platsiaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Platsiaras geeft een lange en hoge pass. Hadjifedonos kopt de bal weg. Klungelig pakt Grivas de bal. Grivas draait met de bal, schiet en ... Vattis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kürşad bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudas is nu in balbezit. Koudas speelt de bal door. Millis bereikt de bal nog maar net als eerste. Millis geeft een lange en hoge pass. Kleovoulou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kanaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürşad rent richting de bal. Kürşad schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kanaris de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muğla Belediye SK 46%, Göztepe Rokades 54%.
Muğla Belediye SK - Göztepe Rokades 0:2