Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bilecik Blaxoi Adikoimenoi Lykoi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Klungelig pakt Leonidou de bal. Bengüsu rent richting de bal. Archontakis met een sublieme pass. Spyrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyrou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Avcı geeft een lange en hoge pass. Akalin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beyoğlu is nu in balbezit. Beyoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Beyoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilecik Blaxoi - Adikoimenoi Lykoi 1:0

26e minuut.
Xatzikonstanti passt de bal zonder na te denken. Spyrou rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Süreç. Süreç krijgt een gele kaart. Spyrou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kissas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bağışkan heeft problemen om de bal te vangen. Spyrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyrou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilecik Blaxoi 49%, Adikoimenoi Lykoi 51%.
Bilecik Blaxoi - Adikoimenoi Lykoi 1:0

55e minuut.
Erol geeft een lange en hoge pass. Pittakas kopt de bal weg. Çağlar is nu in balbezit. Bengüsu rent richting de bal. Bengüsu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pounas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pounas geeft de bal voor. Daar is Süreç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beyoğlu rent richting de bal. Beyoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Skapoullis is nu in balbezit. Skapoullis probeert naar een medespeler te passen. Süreç probeert de bal aan de voet te houden. Spyrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyrou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Akalin passt de bal zonder na te denken. Xatzikonstanti rent richting de bal. Erol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xatzikonstanti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Xatzikonstanti kan niet meer verder spelen. Neofytides komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilecik Blaxoi 37%, Adikoimenoi Lykoi 63%.
Bilecik Blaxoi - Adikoimenoi Lykoi 1:0