Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bakırköy Ydraylikoi Adikoimenoi Lykoi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Aggelou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skapoullis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gökmen rent richting de bal. Gökmen geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çağlar rent richting de bal. Çağlar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Ydraylikoi - Adikoimenoi Lykoi 0:1

8e minuut.
Mihail heeft problemen om de bal te vangen. Bengüsu onderschept slim de pass. Bengüsu passt de bal zonder na te denken. Çağlar is nu in balbezit. Çağlar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pittakas rent richting de bal. Pittakas speelt de bal door. Çağlar is nu in balbezit. Bengüsu rent richting de bal. Bengüsu schiet op doel. Iaponas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Koliantris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsierkezos onderschept slim de pass. Tsierkezos passt de bal zonder na te denken. Christoforou bereikt de bal nog maar net als eerste. Christoforou draait met de bal, schiet en ... Andıç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Akrivakos passt de bal zonder na te denken. Aggelou rent richting de bal. Akalin rent richting de bal. Aggelou rent richting de bal. Aggelou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bağışkan met een harde bal richting middenveld. Miltiadous kopt de bal weg. Akalin heeft problemen om de bal te vangen. Mihail is nu in balbezit. Mihail haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bakırköy Ydraylikoi - Adikoimenoi Lykoi 1:1

34e minuut.
Bengüsu is nu in balbezit. Miltiadous verovert de bal door een tackle van achteren. Aggelou met een sublieme pass. Mihail is nu in balbezit. Mihail schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andıç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Erhat verovert de bal door een tackle van achteren. Tsierkezos rent richting de bal. Erol maakt een afschuwelijke overtreding. Erol krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Akrivakos rent richting de bal. Skapoullis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akrivakos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miltiadous zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bağışkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akalin rent richting de bal. Christoforou verovert de bal door een tackle van achteren. Christoforou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakırköy Ydraylikoi 58%, Adikoimenoi Lykoi 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bakırköy Ydraylikoi - Adikoimenoi Lykoi 1:1

49e minuut.
Diplarakos probeert de bal met de borst te controleren. Bengüsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengüsu met een sublieme pass. Çağlar heeft problemen om de bal te vangen. Çağlar schiet op doel. Iaponas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Ydraylikoi - Adikoimenoi Lykoi 1:2

72e minuut.
Pittakas met een snelle inworp. Bengüsu heeft problemen om de bal te vangen. Bengüsu probeert naar een medespeler te passen. Süreç is nu in balbezit. Süreç geeft een lange en hoge pass. Paal!

90e minuut.
Christoforou geeft de bal voor. Inworp. Süreç met de inworp. Gökmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökmen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakırköy Ydraylikoi 54%, Adikoimenoi Lykoi 46%.
Bakırköy Ydraylikoi - Adikoimenoi Lykoi 1:2