Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brazzers? Hasan Nimr
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bednarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayak verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayak onderschept slim de pass. Latfayak schiet op doel. Suri bokst de bal weg. Paal!

9e minuut.
Lelić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qasem Ibn-Faisal met een snelle inworp. Latfayak rent richting de bal. Latfayak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazzers? - Hasan Nimr 0:1

12e minuut.
Guemamdia passt de bal met de wreef. Benzid bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Gherini rent richting de bal. Benzid verovert de bal door een tackle van achteren. Benzid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bednarz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Benzid de bal. Benzid probeert naar een medespeler te passen. Bolgofiani rent richting de bal. Bolgofiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgofiani onderschept slim de pass. Bolgofiani passt de bal zonder na te denken. Benzid is nu in balbezit. Benzid draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Latfayak rent richting de bal. Ben Chrouda verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Chrouda passt de bal in één keer door. Benzid is nu in balbezit. Benzid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boukadida trapt de bal weg. Bednarz kopt de bal weg. Bolgofiani controleert de bal met de borst. Bolgofiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ben Chrouda heeft problemen om de bal te vangen. Latfayak is nu in balbezit. Benabderrazik rent richting de bal. Benabderrazik draait met de bal, schiet en ... Suri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazzers? - Hasan Nimr 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brazzers? 49%, Hasan Nimr 51%.
Brazzers? - Hasan Nimr 0:2

46e minuut.
Bednarz is nu in balbezit. Bednarz passt de bal met de wreef. Vannier is nu in balbezit. Dieli onderschept slim de pass. Dieli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Guemamdia is nu in balbezit. Bednarz onderschept slim de pass. Bednarz probeert naar een medespeler te passen. Benzid rent richting de bal. Benzid geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Boukadida bokst de bal weg. Daar is Mazin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Bolgofiani rent richting de bal. Bolgofiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazzers? - Hasan Nimr 1:2

61e minuut.
Qasem Ibn-Faisal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Hadden speelt de bal door. Latfayak is nu in balbezit. Latfayak passt de bal in één keer door. Dieli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suri met een harde bal richting middenveld. Bednarz kopt de bal weg. Bolgofiani heeft problemen om de bal te vangen. Bolgofiani schiet op doel. Boukadida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brazzers? - Hasan Nimr 2:2

69e minuut.
Bolgofiani is nu in balbezit. Bolgofiani geeft de bal voor. Benzid bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazzers? - Hasan Nimr 3:2

77e minuut.
Al-Gherini met een sublieme pass. Daar is Benhaim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benhaim probeert naar een medespeler te passen. Benzid rent richting de bal. Benzid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mazin geeft de bal voor. Klungelig pakt Tibi de bal. Tibi probeert naar een medespeler te passen. Bolgofiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgofiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brazzers? 39%, Hasan Nimr 61%.
Brazzers? - Hasan Nimr 3:2