Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osayer Malik Mistawiiy Shway Sikkiyn
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Mrad de bal. Nefteziri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija verovert de bal door een tackle van achteren. Hazalija draait met de bal, schiet en ... Boukadida maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osayer Malik - Mistawiiy Shway Sikkiyn 0:1

7e minuut.
Falken rent richting de bal. Machardiegui verovert de bal door een tackle van achteren. Machardiegui speelt de bal door. Hazalija is nu in balbezit. Hazalija schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Khanchil rent richting de bal. Boudaoud is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mhedhki. Boudaoud moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Boudaoud kan niet meer verder spelen. Ben Hassan komt het veld opgelopen. Khanchil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bedhiafi maakt een snoekduik en kopt de bal. Atallah kopt de bal weg. Mtimet bokst de bal weg. Bedhiafi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Bedhiafi is nu in balbezit. Bedhiafi haalt uit met een fantastische trap. El Ghoul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Osayer Malik - Mistawiiy Shway Sikkiyn 1:1

23e minuut.
Dieli is nu in balbezit. Ben Hassan onderschept slim de pass. Ben Hassan probeert naar een medespeler te passen. Bedhiafi is nu in balbezit. Bedhiafi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dabboub geeft de bal voor. Machardiegui rent richting de bal. Jelassi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Jelassi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jelassi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Machardiegui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Slama met een snel genomen vrije trap. Tibi is nu in balbezit. Hazalija heeft problemen om de bal te vangen. Hazalija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ayari rent richting de bal. Ayari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Khanchil de bal. Ayari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Belhassan is nu in balbezit. Falken verovert de bal door een tackle van achteren. Falken passt de bal zonder na te denken. Ben Hassan rent richting de bal. Ben Hassan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osayer Malik - Mistawiiy Shway Sikkiyn 2:1

45e minuut.
Dieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieli passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Khanchil de bal onder controle te krijgen. Hazalija rent richting de bal. Hazalija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Osayer Malik - Mistawiiy Shway Sikkiyn 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osayer Malik 55%, Mistawiiy Shway Sikkiyn 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Osayer Malik - Mistawiiy Shway Sikkiyn 2:2

75e minuut.
Tibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija rent richting de bal. Khanchil verovert de bal door een tackle van achteren. Tibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osayer Malik - Mistawiiy Shway Sikkiyn 2:3

79e minuut.
Dieli is nu in balbezit. Dieli passt de bal zonder na te denken. Bedhiafi is nu in balbezit. Ben Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hassan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Osayer Malik - Mistawiiy Shway Sikkiyn 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osayer Malik 57%, Mistawiiy Shway Sikkiyn 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Osayer Malik - Mistawiiy Shway Sikkiyn 3:3