Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Air Dogs Pula Tigers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
de la Cruz is nu in balbezit. Motos onderschept slim de pass. Iguban verovert de bal door een tackle van achteren. Masaganda is nu in balbezit. Masaganda draait met de bal, schiet en ... Macapulay bokst de bal weg. Talisayon rent richting de bal. Talisayon geeft een lange en hoge pass. Yengko controleert de bal met de borst. Balino geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Macapulay niet meer kan verder spelen. Tela komt het veld opgelopen.

21e minuut.
de la Cruz probeert de bal aan de voet te houden. Balino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabahit onderschept slim de pass. Yengko rent richting de bal. Yengko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Urakoy geeft de bal voor. Motos rent richting de bal. de la Cruz rent richting de bal. Motos onderschept slim de pass. Motos haalt uit met een fantastische trap. Tela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Air Dogs 51%, Pula Tigers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Air Dogs - Pula Tigers 0:0

48e minuut.
Bitao trapt de bal weg van het doel. Masaganda kopt de bal weg. Ares probeert de bal aan de voet te houden. Motos is nu in balbezit. Motos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Air Dogs - Pula Tigers 1:0

63e minuut.
Masaganda bereikt de bal nog maar net als eerste. Copon verovert de bal door een tackle van achteren. de la Cruz rent richting de bal. Motos verovert de bal door een tackle van achteren. Motos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Masaganda rent richting de bal. Masaganda passt de bal zonder na te denken. Abiad probeert naar een medespeler te passen. Motos bereikt de bal nog maar net als eerste. Motos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Air Dogs 50%, Pula Tigers 50%.
Air Dogs - Pula Tigers 1:0